Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Μπράβο και ντροπή»!

Συγχαρητήρια του Σταμάτη Βελλή και παράπονα για τη διαιτησία του αγώνα στη Ριζούπολη.

Ο μεγαλομέτοχος του Απόλλωνα Σμύρνης διέκρινε μετά από καιρό δύναμη και αποφασιστικότητα, όμως εξέφρασε έντονα παράπονα για τη διαιτησία του αγώνα με την Παναχαϊκή. Στην καθιερωμένη δήλωσή του ο Βελλής ανέφερε:

«Σήμερα είδα μετά από καιρό πάθος, δύναμη και αποφασιστικότητα από όλους τους παίκτες που αγωνίστηκαν. Παλαιούς και νεοαποκτηθέντες. Μπράβο σε όλα τα παιδιά ανεξαιρέτως! Αν συνεχίσουν έτσι είμαι αισιόδοξος ότι θα μείνουμε ψηλά και θα διεκδικήσουμε επί ίσοις όροι την άνοδο ως το τέλος.

Αλλά δεν αρκεί αυτό. Πρέπει επί τέλους να εκλείψουν διαιτησίες σαν του "κυρίου" (δεν θυμάμαι το όνομα του και δε θέλω να το μάθω) που μας σφύριξε σήμερα, ο οποίος ήταν σε διατεταγμένη αποστολή επιλεκτικού "κιτρινίσματος" της ομάδας μας. Από ποιόν άραγε; Σίγουρα πάντως όχι από την Παναχαική.

Κατάφερε και το ακατόρθωτο: Πέναλτι υπέρ της ομάδας μας (πολύ καθαρότερο από τα τελευταία δύο που καταλογίστηκαν εναντίον μας και για τα οποία δεν είπα κουβέντα) να μετατραπεί σε 2 κίτρινες κάρτες εις βάρος μας! Ας ευαισθητοποιηθούν οι αρμόδιοι η αλλιώς ας μας πουν στα ίσια "δε σας θέλουμε"».

Last modified onΚυριακή, 10 Φεβρουάριος 2013 23:45

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep