Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

«Συγνώμη στον κόσμο του Απόλλωνα»

Ο Γιώργος Μπάρκογλου τόνισε στην συνέντευξη Τύπου πως θέλει να ζητήσει συγνώμη από τους φίλους του Απόλλωνα για το αποτέλεσμα με τον Παναιτωλικό. Ο Γιώργος Μπάρκογλου τόνισε στην συνέντευξη Τύπου πως θέλει να ζητήσει συγνώμη από τους φίλους του Απόλλωνα για το αποτέλεσμα με τον Παναιτωλικό.

Ο Γιώργος Μπάρκογλου θέλησε να μιλήσει για την άσχημη εμφάνιση και να τόνισε πως όλοι θα κάνουν προσπάθεια για να ανέβει η ομάδα.

Στα λάθη που έγιναν και το ρίσκο που πήραν στο δεύτερο ημίχρονο στάθηκε ο 35χρονος μέσος του Απόλλωνα Σμύρνης.

«Θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη από τον κόσμο γιατί τον απογοητεύσαμε. Αυτό που ζητάγαμε όλη την εβδομάδα ήταν να πάρουμε αυτό το ματς και ξέραμε πως μπορούσαμε. Δεχθήκαμε ένα γκολ, έγινε ένα λάθος στο φάουλ και στο μαρκάρισμα. Χάσαμε το παιχνίδι παρότι παίξαμε όπως έπρπεε στο δεύτερο, ξέραμε πως χρειαζόταν μια φάση και αν ήταν στο γκολ μέχρι το τέλος να ρισκάραμε στην επίθεση στα τελευταία λεπτά. Η ομάδα έχει φιλόδοξους νέους ποδοσφαιριστές που θέλουν να παίξουν στην Super League και εμείς είμαστε έμπειροι για να τους βοηθήσουμε εκεί που χρειάζεται».

Εχεις αγωνιστεί σε δυο ματς και δεν έχεις δώσει όσα περίμενε ο κόσμος από εσένα, ένα έμπειρο ποδοσφαιριστή της Super League. Χρειάζεσαι χρόνο προσαρμογής;

«Ηταν τέτοια τα παιχνίδια που δεν μπόρεσα εγώ να βοηθήσω την ομάδα και εκείνη να βοηθήσει εμένα. Αν η ομάδα χάσει φταίνε όλοι. Αν πάρει τη νίκη μιλάμε για πολύ καλή εμφάνιση και είμαστε όλοι ευχαριστημένοι. Εμείς θα κάνουμε όσα μπορούμε για να βρεθεί η ομάδα εκεί που θέλουμε να είναι και να κερδίσει τους στόχους της».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep