Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Νικητής στο… χειροκρότημα!

Οι «ρεζέρβες» του Απόλλωνα δέχτηκαν την ισοφάριση (1-1) από τον Πανθρακικό στην εκπνοή.

Η χρονιά θα είναι έτσι κι αλλιώς ονειρεμένη για την «Ελαφρά Ταξιαρχία» αν στο φινάλε καταφέρει να κάνει check-in για τη Super League. Παράλληλα, όμως ο Απόλλων Σμύρνης δεν είπε «όχι» στην πρόκληση του Κυπέλλου και μετά την πρόκριση σε βάρος του ΟΦΗ, την Τετάρτη (16/01) το απόγευμα κοίταξε στα μάτια μία άλλη ομάδα της μεγάλης κατηγορίας, τον Πανθρακικό. Αν καιι αγωνίστηκε με «ρεζέρβες», δέχτηκε την ισοφάριση στο 89’, αλλά κέρδισε το χειροκρότημα

Στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι δημιούργησαν κάποιες προϋποθέσεις για επίτευξη γκολ, όσο όμως περνούσε η ώρα τόσο καλύτερα πατούσαν στον αγωνιστικό χώρο οι γηπεδούχοι, οι οποίοι ισορρόπησαν. Σε αντίθεση με τον Απόλλωνα που είχε μόλις δύο ενδεκαδάτους, οι Θρακιώτες έπαιξαν με βασικούς. Τελικά, το 1-0 ήρθε στο 77’. Ο Μανιάς που είχε μπει σαν αλλαγή έκανε το σουτ, ο Κουτσόπουλος απομάκρυνε και ο Τσιλιγκίρης στην επαναφορά έκανε το 1-0. Οι Ακρίτες, ωστόσο, πίεσαν και έφεραν το ματς στα ίσα στο 89’ έπειτα από λάθος του Αθανασίου και κοντινή κεφαλιά του Κοντογουλίδη. Οι δύο ομάδες θα τεθούν αντιμέτωπες στην Κομοτηνή στις 31 Ιανουαρίου, με τον Πανθρακικό να έχει πλέον το προβάδισμα λόγω του εκτός έδρας γκολ.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Αλέκος Βοσνιάδης): Αθανασίου, Χατζηζήσης, Κρουσταλέλης, Καραδέμητρος (88' Κατσίκης), Δεληζήσης, Κύργιας, Κωνσταντίνου, Τσιλιγκίρης, Λεοντίου (81' Αντωνόπουλος), Ντιαλό (71' Μανιάς), Διαμάντης.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Παύλος Δερμιτζάκης): Κουτσόπουλος, Σαρακατσάνος, Μπονκ (49' Κοντογουλίδης), Κάστσελαν, Λουσέρο (90+4’ Γωνιάδης), Σερφά, Μίνγκας, Μουνάφο, Μπαϊκαρά, Χρήστου, Κυβελίδης (78' Παπαδόπουλος).

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ντίτσιος (Πρέβεζας)

ΒΟΗΘΟΙ: Δημητριάδης (Καστοριάς), Γεωργιάδης (Κοζάνης)


Διαβάστε ακόμα:


Πήρε Μπάρκογλου ο Απόλλων

 

Απόλλων-Πανθρακικός (photos)

 

Βοσνιάδης: «Δεν θα παραδοθούμε»


Δερμιτζάκης: «Προβάδισμα ναι, όχι πρόκριση»

Last modified onΤετάρτη, 16 Ιανουάριος 2013 20:34

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep