Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Καθάρισε» στο δεύτερο ο ΟΦΗ

Ο Απόλλων γνώρισε την ήττα με 1-0 στο «Γεντί Κουλέ» από την ομάδα του Ηρακλείου, χάρη σε χτύπημα πέναλτι του Παπάζογλου (60').

Ανοικτούς λογαριασμούς για τη ρεβάνς της 22ας Δεκεμβρίου στη Ριζούπολη άφησε το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Απόλλωνα. Μπορεί οι Κρητικοί να επιβλήθηκαν με 1-0, ωστόσο το σκορ δίνει το δικαίωμα στην «Ελαφρά Ταξιαρχία» να αισιοδοξεί για πρόκριση. Η ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο και οι «ρεζέρβες» της κράτησαν με ευκολία τους γηπεδούχους μακριά από την «κυανόλευκη» εστία. Κουραστικό το πρώτο 45λεπτο, με τον ΟΦΗ να έχει κατοχή και κυκλοφορία, αλλά να μην απειλεί.


Στο δεύτερο η είσοδος του Μίρνες Σίσιτς βοήθησε τον Όμιλο να γίνει πιο πιεστικός και πιο ποιοτικός. Ο Σλοβένος δημιούργησε ρήγματα από την αριστερή πτέρυγα, ενώ γενικότερα όλος ο ΟΦΗ πίεζε τον Απόλλωνα ψηλά. Δύο καλές ευκαιρίες για γκολ εκ μέρους των παικτών του Νίκου Αναστόπουλου χάθηκαν πριν από το γκολ, με Περογαμβράκη (49') και Σαρ (58').

 


Στο 59' ο Περογαμβράκης κέρδισε πέναλτι για ανατροπή από τον Κωνσταντίνου, ωστόσο η απόφαση του Κύζα ήταν τραβηγμένη, μια και φάνηκε να μην υπάρχει ανατροπή. Εντέλει ο Παπάζογλου νίκησε τον Αθανασίου και χάρισε τη νίκη στον ΟΦΗ. Στο δεύτερο οι γηπεδούχοι ήταν κατά πολύ ανώτεροι και κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο. Ο Απόλλων έδωσε ό,τι καλύτερο μπορούσε και ασφαλώς το σκορ δεν μπορεί να κριθεί ως αποτυχία, βάσει και της εικόνας του απέναντι σε έναν ανώτερο αντίπαλο.

 

 

ΟΦΗ (Νίκος Αναστόπουλος): Γουναρίδης, Κουρδάκης, Μονιάκης, Σαρ, Σόουζα, Μπανούσης (76' Νύκταρης), Ιωαννίδης (46' Σίσιτς), Ζορμπάς, Περογαμβράκης (82' Ροβίθης), Βιτώρος, Παπάζογλου.

 

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Αλέκος Βοσνιάδης): Αθανασίου, Κωνσταντίνου, Κρουσταλέλης, Ιασωνίδης, Κύργιας, Λεοντίου (79' Αντωνόπουλος), Ντουτσαρίδης, Μανιάς, Δημογιάννης (62' Καραχάλιος), Διαμαντίδης, Τομαράς (70' Κορώνης).

 

Διαιτητής: Κύζας (Δράμας)
Βοηθοί: Βασιλειάδης (Μακεδονίας), Σίπκας (Πέλλας)

Last modified onΤετάρτη, 28 Νοέμβριος 2012 20:31

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep