Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Βελλής: «Δεν κοιτάω βαθμολογία»

Ο πρόεδρος του Απόλλωνα, Σταμάτης Βελλής μοίρασε συγχαρητήρια για τη νίκη στη Μυτιλήνη, αλλά κράτησε χαμηλούς τόνους.

Μετά την επικράτηση απέναντι στην ΑΕΛΚ ο ιδιοκτήτης της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» δήλωσε εντυπωσιασμένος, αλλά προειδοποίησε ενόψει του αγώνα της Τετάρτης (21/11) με την Καβάλα: «Κερδίσαμε ένα πολύ σημαντικό τρίποντο, και μάλιστα εκτός έδρας, απέναντι σε μία ομάδα με πάρα πολύ ποιοτικό ρόστερ. Αυτό έγινε χάρη στην φοβερή αγωνιστικότητα, το πάθος και κυρίως την αυτοσυγκέντρωση των παικτών μας και τους αξίζουν ολόθερμα συγχαρητήρια.

Ακολούθησαν τις εντολές του Κου Βοσνιάδη κατά γράμμα, στον οποίον αξίζουν εξίσου συγχαρητήρια και πήραν αυτό που τους άξιζε. Και κάτι που με εντυπωσίασε: Σε έναν αγώνα που ο αντίπαλος είχε κατοχή περίπου 70% - 30%, εμείς κάναμε 5 κλασσικές ευκαιρίες μέσα από την περιοχή (εκ των οποίων οι δύο τελεσφόρησαν) και ο αντίπαλος μετά βίας μία!

Όμως πέραν αυτών, ας επικρατήσει αυτοσυγκράτηση, γιατί έχω βαρεθεί να λέω ότι σε αυτό το ανταγωνιστικότατο πρωτάθλημα όλοι κερδίζουν όλους, μέσα ή έξω. Και κάθε αγωνιστική το επιβεβαιώνει αυτό. Επιμένω λοιπόν πως δεν κοιτάω βαθμολογία, παρά μόνο τον επόμενο μας αγώνα, με έναν αντίπαλο που έχει πολύ μέτρια αποτελέσματα εντός έδρας αλλά πάρα πολύ εντυπωσιακά αποτελέσματα εκτός έδρας, και αυτό τα λέει όλα. Προχωρούμε αγώνα - αγώνα, και τίποτα άλλο».

Last modified onΔευτέρα, 19 Νοέμβριος 2012 12:05

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep