Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Βοσνιάδης: «Η Super League…δεν αργεί»

Ο προπονητής του Απόλλωνα, Αλέκος Βοσνιάδης δήλωσε ότι οι «κυανόλευκοι» είναι έτοιμοι για το ματς με τη Δόξα Δράμας και σημείωσε ότι οι δύο ομάδες δεν θα αργήσουν να επανέλθουν στη Super League.

Σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» ο Βοσνιάδης τόνισε:

«Ένα παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ιστορικές ομάδες που πιστεύω ότι δεν αργεί ο καιρός που θα βρεθούν και πάλι μαζί στην Superleague. Ο κόσμος θα δει ένα ματς από τα παλιά. Εμείς θα κάνουμε τα πάντα για να φτάσουμε στη νίκη. Ψυχολογικά και αγωνιστικά θεωρώ ότι είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση. Θέλουμε ο κόσμος να μας στηρίξει και πάλι χωρίς να μας μεταφέρει πίεση όπως ακριβώς το έπραξε και στον αγώνα με αντίπαλο τη Δόξα Δράμας».

Για την εκτός έδρας νίκη επί του Πιερικού είπε: «Θέλουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και μετά να δούμε το επόμενο ματς. Δεν κοιτάμε το πρόγραμμα. Πλέον έχουμε πάρει το τρίποντο μακριά από το γήπεδό μας όμως για να αποκτήσει μεγάλη αξία η νίκη μας στην Κατερίνη, πρέπει να κερδίσουμε και το ματς που έρχεται στην έδρα μας».

Ο Βοσνιάδης κλήθηκε να σχολιάσει το γεγονός ότι ο Απόλλων έχει πολλές χαμένες ευκαιρίες στους τελευταίους αγώνες: «Εχουμε σπουδαίους μεσοεπιθετικούς και επιθετικούς. Λίγες ομάδες έχουν ποδοσφαιριστές με την ποιότητα και τις ικανότητες του Καραμαλίκη, του Μανιά, του Κατσίκη, του Διαμάντη, του φετινού Τσιλιγγίρη, του Διαμαντίδη αλλά και ποδοσφαιριστών που δεν έχουν ακόμη αγωνιστεί αλλά είναι έτοιμοι να προσφέρουν.
Θεωρώ ότι είναι θέμα χρόνου, όλες αυτές οι φάσεις που δημιουργούμε και είναι χαμένες ευκαιρίες να μας επιτρέψουν να πανηγυρίσουμε πολύ περισσότερα γκολ. Η σπουδαία μας επιθετική γραμμή θα μας δώσει πολλά στον μαραθώνιο του πρωταθλήματος».

Last modified onΠαρασκευή, 09 Νοέμβριος 2012 16:19

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep