Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ξανά απέναντι στον γιο του

Ο Αλέκος Βοσνιάδης θα τεθεί αντιμέτωπος με τον γιο του Παναγιώτη Βοσνιάδη.

Ο Απόλλων ανττιμετωπίζει αυτή την αγωνιστική τον Ηρακλή στη Ριζούπολη και όπως και στο περσινό πρωτάθλημα ο Αλέκος Βοσνιάδης θα βρει απέναντί του τον γιο του, Παναγιώτη Βοσνιάδη. Πέρσι ο κόουτς ήταν στην Επανομή και ο νεαρός γκολκίπερ στα Γιαννιτσά. Αμφότεροι φέτος άλλαξαν ομάδα, ωστόσο έμειναν στην ίδια κατηγορία και συναντώνται εκ νέου.

 


Βέβαια ο Παναγιώτης Βοσνιάδης δεν αγωνίζεται ως βασικός, μια και τη θέση κάτω από τα δοκάρια παίρνει ο πολύπειρος Φιρινίδης, ωστόσο αυτό μικρή σημασία έχει μπροστά σε αυτό το αξιοσημείωτο γεγονός.
Στο μεταξύ, ένας αγώνα με ιδιαίτερο χαρακτήρα θα διεξαχθεί στο γήπεδο «Γ. Καμάρας». Με την αρωγή του Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης και της Π.Α.Ε. Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης, την Κυριακή 26 Νοεμβρίου, στις 11.00 π.μ., είναι προγραμματισμένος φιλικός αγώνας ανάμεσα στην ποδοσφαιρική ομάδα της ΕΡΤ και του ΕΚΑ (Εργατικό Κέντρο Αθηνών). Τα έσοδα του αγώνα θα διατεθούν στο ίδρυμα ΦΛΟΓΑ (Σύλλογος γονιών παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια). Θα δοθούν λαχνοί των 3 ευρώ για την ενίσχυση του ιδρύματος.

Last modified onΤετάρτη, 07 Νοέμβριος 2012 15:48

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep