Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Βοσνιάδης: «Κριτική μετά το ματς»

Στήριξη σε όλο το 90λεπτο και οποιαδήποτε κριτική για μετά τον εκάστοτε αγώνα ζητά ο Αλέκος Βοσνιάδης.

Ο προπονητής του Απόλλωνα δήλωσε ακόμα ότι δεν είναι δυνατόν να συνεχιστεί η γκίνια που κουβαλάει η ομάδα και ξεκαθάρισε ότι οι παίκτες του πάνε μόνο για νίκη στο παιχνίδι της Κυριακής (21/10, 16.00) με τη Δοξα Δράμας.

Ο Αλέκος Βοσνιάδης είπε τα ακόλουθα στην επίσημη ιστοσελίδα της «Ελαφράς Ταξιαρχίας»: «Πλέον όλοι έχουν συνειδητοποιήσει ότι σε αυτή την κατηγορία όλοι οι αγώνες είναι δύσκολοι. Αντιμετωπίζουμε τη Δόξα Δράμας, μια ιστορική ομάδα, η οποία μάλιστα άλλαξε πρόσφατα προπονητή. Είμαστε αποφασισμένοι για τη νίκη. Δεν μπορεί να μας έρχονται άλλο ανάποδα τα πράγματα, να κάνουμε δηλαδή τόσες φάσεις και να μην σκοράρουμε. Για εμάς είναι σημαντική η στήριξη από την πλευρά του κόσμου σε όλο το ενενηντάλεπτο. Ας σταθεί δίπλα μας έως το τελευταίο δευτερόλεπτο και ας μείνει οποιαδήποτε κριτική για μετά το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή. Είναι σημαντικό να μην περνά η κριτική στην ομάδα στη διάρκεια του αγώνα. Οι ποδοσφαιριστές αγαπούν αυτό που κάνουν και γι' αυτό έχουν ανάγκη τη συμπαράσταση των φιλάθλων. Οτιδήποτε άλλο μπορεί να τους αποπροσανατολίσει.

 

Ξέρουμε όλοι πόσο αγαπάει ο κόσμος τον Απόλλωνα. Είναι σημαντικό οι φίλαθλοι να αγαπήσουν και τη φετινή ομάδα καθώς απαρτίζεται από φιλόδοξους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι δίνουν μάχη για να πάνε τον Απόλλωνα όσο πιο ψηλά γίνεται. Όλοι όσοι βρίσκονται στην φετινή ομάδα, σε όποιο πόσοτ και αν βρίσκονται, δίνουν καθημερινά τον αγώνα τους. Δουλεύουν σκληρά και θέλουν όλοι το καλό του Απόλλωνα. Κανείς δεν βρέθηκε εδώ που βρέθκε για να κοροϊδέψει. Αν όλοι συνειδητοποιήσουμε ότι έχουμε κοινό στόχο, ότι θέλουμε από κοινού το καλό του Απόλλωνα, τότε θα έχουμε και τα αποτελέσματα που περιμένουμε και στο τέλος θα είμαστε όλοι ικανοποιημένοι. Η ηρεμία είναι απαραίτητο συστατικό για να υλοποιήσουμε το στόχο μας».

 

Από εκεί και πέρα, στη Ριζούπολη επέστρεψε για προπονήσεις η ομάδα του Απόλλωνα, μετά την ολοκλήρωση των εργασιών που έγιναν στον αγωνιστικό χώρο.

Last modified onΠαρασκευή, 19 Οκτώβριος 2012 16:11

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep