Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

Καμπανάκι από τον «φονέα»

Ο Φωστήρας επικράτησε με 2-0 του Απόλλωνα Σμύρνης, σε ένα ματς που η Ελαφρά Ταξιαρχία δεν κατάφερε να απειλήσει σε πολλές περιπτώσεις την εστία της ομάδας του Ταύρου. Ο Φωστήρας επικράτησε με 2-0 του Απόλλωνα Σμύρνης, σε ένα ματς που η Ελαφρά Ταξιαρχία δεν κατάφερε να απειλήσει σε πολλές περιπτώσεις την εστία της ομάδας του Ταύρου.

Ο Φωστήρας επικράτησε 2-0 του Απόλλωνα Σμύρνης στον Ταύρο και «φανέρωσε» τις αδυναμίες της Ελαφράς Ταξιαρχίας.

Το φιλικό με τον Φωστήρα φάνταζε ως ακόμη ένα «εύκολο» δοκιμαστικό τεστ για την ομάδα του Απόλλωνα πριν την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο την Κυριακή. Ο «φονέας των γιγάντων», όμως είχε άλλη γνώμη παρότι έχει ξεκινήσει προετοιμασία μόλις τρεις εβδομάδες. Η ομάδα του Ταύρου πατούσε καλά στον αγωνιστικό χώρο, είχε δυνατό σύνολο και μονάδες που ξέρουν τις χαμηλές κατηγορίες και έτσι ανταποκρίθηκε στο τεστ με την ομάδα της Ριζούπολης.

Ο Απόλλων δεν κατάφερε να δείξει μέσα στο γήπεδο την διαφορά κατηγορίας, ούτε καν την συνοχή του στο παιχνίδι. Το παιχνίδι είχε πολλές δυνατές φάσεις, σκληρά μαρκαρίσματα που παραλίγο να προκαλέσουν επεισόδιο, αλλά τελικά όλα κύλησαν καλά μετά το γκολ του Φωστήρα που έβαλε οπαδούς και παίκτες στην διαδικασία του παιχνιδιού.

Ο Δωροβίνης με ωραία κεφαλιά έκανε το 1-0 για τον Φωστήρα που στο δεύτερο ημίχρονο κράτησε με πολύ μεγαλύτερη ευκολία από όση θα περίμενε κανείς το σκορ. Στο τέλος ο Καλέργης με ένα πανέμορφο σουτ έκανε το 2-0 και αύξησε τον δείκτη ανησυχίας για τον Απόλλωνα Σμύρνης.

ΟΙ ΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

5’ σουτ του Καμαρά έξω από την περιοχή μπλόκαρε ο Μπότος

30’ σκληρό μαρκάρισμα του Δεληζήση σον Κάμπα που βγαίνει έξω τραυματίας. Αναστάτωση στους πάγκους, ο διαιτητής ζητά την αλλαγή του Δεληζήση από τον Βοσνιάδη για να μην υπάρξει πρόβλημα στο ματς, αλλά τελικά μένει στο γήπεδο

39’ ο Καραμαλίκης πατάει την μπάλα για τον Διαμαντίδη που δεν μπορεί να πιάσει καλά το σουτ και μπλοκάρει ο Μπότος

40’ κίτρινη στον Δεληζήση για κόψιμο της μπάλας με το χέρι έξω από την περιοχή

41’ εκτέλεση φάουλ από τον Κάμπα, ο Αρβανίτης διώχνει με εκτίναξη σε κόρνερ

43’ ΓΚΟΛ 1-0 γέμισμα του Βαβάτσικου από αριστερά στην περιοχή, ο Δωροβίνης προλαβαίνει τα στόπερ και την έξοδο του Αθανασιου και στέλνει με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά την μπάλα στα δίχτυα

61’ εκτέλεση φάουλ από τον Χιντζίδη, αλλά ο Μπότος σώζει

67’ ωραία σέντρα του Ψαρρή από δεξιά, ο Δωροβίνης και ο Κάμπας δεν πρόλαβαν να κάνουν την κεφαλιά και η μπάλα κύλησε παράλληλα με την εστία

80’ κίτρινη κάρτα σε Χατζηζήση και Κούτρη για αψιμαχία

90’ ΓΚΟΛ 2-0 Καλέργης δοκίμασε το σουτ από τριάντα μέτρα και έστειλε την μπάλα στο παραθυράκι του Αθανασίου

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Κώστας Περάκης, με βοηθούς τους Ανδρέα Μεϊτανά και Δημήτρη Σαμοίλη. Τέταρτος διαιτητής ο Φώτης Ντάουλας.

ΦΩΣΤΗΡΑΣ (Κώστας Ψυρόπουλος): Μπότος (82’ Αρχοντάκης), Κόπελας (70’ Κούτρος), Πεταβράκης, Τσώνης (70’ Τσούκης), Παραράς, Μπούμπας (78’ Μπούκουρης), Τασουλής (70’ Νικολόπουλος), Στάμος (63’ Ψαρρής), Κάμπας (78’ Παντέλης), Δωροβίνης (85’ Καλέργης), Βαβάτσικος (63’ Φωστέρης)

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Αλέκος Βοσνιάδης): Αθανασίου, Ιασωνίδης (86’ Παπαδιώτης) , Δεληζήσης (83’ Κύργιας), Χατζηζήσης (80’ Δημογιάννης), Τσεμπερίδης (83’ Ντουτσαρίδης), Καμαρά (73’ Τομαράς), Χιντζίδης, Καστίκης (79’ Τσιλιγκίρης(, Διαμάντης (85’ Κωνσταντίνου), Διαμαντίδης (63’ Μανιάς), Καραμαλίκης (83’ Καραχάλιος).

Last modified onΤετάρτη, 05 Σεπτέμβριος 2012 20:10

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep