«Κουραστήκαμε ψυχικά και οικονομικά»

Ο Γιάννης Μάγγος εκτίμησε ότι η Super League 2 θα εκκινήσει μετά τις γιορτές.

Στην ψυχική και... οικονομική κούραση όλων των εμπλεκομένων στη Super League 2 στάθηκε ο Γιάννης Μάγγος. Ο προπονητής του Απόλλωνα Λάρισας σε δηλώσεις του στην εφημερίδα «Ελευθερία» εκτίμησε ότι το πρωτάθλημα θα εκκινήσει μετά τις γιοτές και είπε:

«Αναμένουμε την Τρίτη από την τηλεδιάσκεψη να βγει κάτι θετικό και να αρχίσουν από την άλλη εβδομάδα οι προπονήσεις, με όλες τις σχετικές επιφυλάξεις. Αντιλαμβανόμαστε όλοι μας την επικινδυνότητα του ιού, σεβόμαστε τις εντολές που δίνουν οι αρμόδιοι για να ελαττωθούν τα κρούσματα, όμως πρέπει και εκείνοι να καταλάβουν, πως κι εμείς στις κατώτερες κατηγορίες, έχουμε κουραστεί ψυχικά, αλλά και οικονομικά.

Στην Αγγλία ήδη επιτρέπεται και ένας αριθμός φιλάθλων στα γήπεδα, όμως εμείς ακόμη διατηρούμε πολλές επιφυλάξεις, στο να αρχίσει η δεύτερη τη τάξει επαγγελματική κατηγορία της χώρας μας. Ευελπιστούμε πως θα γίνει ένα βήμα μπροστά και θα αρχίσουν τουλάχιστον οι προπονήσεις. Εκτιμώ πως θα ξεκινήσουν οι αγώνες μετά τις γιορτές και πως δεν θα έχουμε έξαρση του ιού. Θα δούμε...».

Last modified onΔευτέρα, 30 Νοέμβριος 2020 11:58

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep