Τέλος ο Μπελά

Παρελθόν για την τεχνική ηγεσία του Απόλλωνα Λάρισας αποτελεί ο Άριαν Μπελά.

Δεν συνεχίζει στον Απόλλωνα Λάρισας ο Άριαν Μπελά. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε οδήγησε τη θεσσαλική ομάδα σε 11 νίκες, 3 ισοπαλίες και 9 ήττες. Τη σεζόν 2018-2919 σε 15 αγώνες είχε απολογισμό 9 νίκες, 3 ισοπαλίες και 3 ήττες.

Η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας της, με τον προπονητή Άριαν Μπελά. Η λαρισινή ομάδα νοιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει τον κ. Μπελά για τις υπηρεσίες που πρόσφερε και να του ευχηθεί καλή συνέχεια στην καριέρα του. Ο Αριάν Μπελά είχε στην Λάρισα δύο αγωνιστικές περιόδους, στην τεχνική ηγεσία του Απόλλωνα, με απολογισμό 20 νίκες, έξι ισοπαλίες και 12 ήττες, σε 38 παιχνίδια. Το συμβόλαιο του Αριάν Μπελά ολοκληρώθηκε με τον Απόλλωνα και οι δύο πλευρές αποφάσισαν σε κλίμα συναίνεσης να μην ανανεώσουν την συνεργασία τους».

Από την πλευρά του, ο τεχνικός Μπελά δήλωσε: «Φεύγω σαν φίλος από μια ομάδα που προσπάθησα να προσφέρω τα περισσότερα και θα ήθελα να της ευχηθώ μέσα από την καρδιά μου, να έχει ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες στην συνέχεια. Θέλω να ευχαριστήσω τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, κ. Παναγιώτη Μαντζανά καθώς και όλους τους ανθρώπους της ΠΑΕ, για την άψογη συνεργασία που είχαμε».

Last modified onΔευτέρα, 27 Ιούλιος 2020 14:55

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep