Δεύτερο «χαστούκι» στον Απόλλωνα Σμύρνης

Ο Απόλλων Λάρισας επικράτησε 1-0 του Απόλλωνα Σμύρνης και κατέκτησε τέταρτη σερί νίκη.

Σπουδαία νίκη για τον Απόλλωνα Λάρισας για την 9η αγωνιστική της Super League 2. Η θεσσαλική ομάδα επικράτησε 1-0 του Απόλλωνα Σμύρνης, χάρη σε γκολ του Μαρκ Σιφναίου στο 18ο λεπτό της αναμέτρησης. Απέναντι σε ένα από τα φαβορί για τον προβιβασμό, η ομάδα της Λάρισας πήρε το τρίποντο και υποχρέωσε την Ελαφρά Ταξιαρχία στη δεύτερη διαδοχική ήττα.

Για τους γηπεδούχους αυτή ήταν η τέταρτη σερί νίκη, έπειτα από εκείνες με Εργοτέλη, Χανιά και Απόλλωνα Πόντου. Με το αποτέλεσμα αυτό έπιασε τους ηττημένους στους 17 βαθμούς, όπου πλέον υπάρχει τριπλή ισοβαθμία (εκεί βρίσκεται και ο Καραϊσκάκης). Η εκ Σμύρνης ιστορική ομάδα μπορεί να είχε την υπεροχή στο γήπεδο Φιλιππούπολης, αλλά δεν έπαιξε καλά.

Οι ευκαιρίες που έκανε ήταν μετρημένες και ο Απόλλων Λάρισας με εξαιρετική στρατηγική πήρε το νικηφόρο αποτέλεσμα.

ΤΟ LIVE ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΣΚΟΡΕΡ: 18' Σιφναίος

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Άριαν Μπελά): Γκέκας, Γκουστάβο (52' Καμπέρης), Σουλιώτης, Σκούπρα, Χατζής, Μπαστακός (63' Καρατάσιος), Λίταινας, Ναζίμ, Κουρτεσιώτης, Καρρίκι, Σιφναίος (82' Τασιούλης).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Νίκος Παπαδόπουλος): Αναγνωστόπουλος, Ζησόπουλος, Κύργιας, Βιτλής, Λαρέα, Αγρόδημος, Μπλάζιτς (53' Μαρκόβσκι), Μπετινέλι, Πατράλης (69' Παυλίδης), Βουό, Γιαννιτσάνης (61' Μπαστιάνος).

Διαιτητής: Θανάσης Δραγούσης (Κιλκίς)
Βοηθοί: Νίκος Κωτούλας (Κιλκίς), Κώστας Τσακίρης (Δράμας)

Last modified onΚυριακή, 15 Δεκέμβριος 2019 16:46

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep