«Ένα λάθος...»

Από ένα ημίχρονο είχαν Παναχαϊκή και Απόλλων Λάρισας όπως δήλωσε ο Άριαν Μπελά.

Μετά την εκτός έδρας ήττα (1-0) του Απόλλωνα Λάρισας από την Παναχαϊκή ο προπονητής των Θεσσαλών, Άριαν Μπελά στάθηκε στο πέναλτι που έκρινε το αποτέλεσμα και ανέφερε στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Το ποδόσφαιρο έτσι είναι. Θέλω να συγχαρώ την Παναχαϊκή και τη δική μας ομάδα για το ποδόσφαιρο και το θέαμα που έδειξαν. Ήταν ένα ντέρμπι με τα όλα του. Κρίθηκε σε ένα λάθος που κάναμε. Αυτά συμβαίνουν, μπορεί να το κάνει ο οποιοσδήποτε. Το παιχνίδι είχε δύο ημίχρονα. Το πρώτο ήταν της Παναχαϊκής και το δεύτερο για εμάς. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, γιατί κάνουν μεγάλη προσπάθεια και καλή συνέχεια στην Παναχαϊκή».

Στη συνέντευξη Τύπου είπε:

«Ξέραμε τι καλή ομάδα έχει η Παναχαϊκή. Είχαμε δουλέψει όλη την εβδομάδα πάνω σε αυτό. Ξέραμε τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία, αλλά δυστυχώς δεχτήκαμε γκολ πάρα πολύ γρήγορα. Σ' αυτό το γκολ κρίθηκε το παιχνίδι. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Παρόλο που χάναμε στο δεύτερο ημίχρονο βρήκαμε τις δυνάμεις, το παλέψαμε και φτάσαμε κοντά να ισοφαρίσουμε, αλλά δεν τα καταφέραμε. Το ξεχνάμε και θα δουλέψουμε όλη την εβδομάδα για το παιχνίδι με τη Σπάρτη. Ευχαριστώ τους ανθρώπους της Παναχαϊκής για τη φιλοξενία.

Βρέθηκα εδώ με πολλούς φίλους απ' τα παλιά όπως είναι και ο προπονητής ο κύριος Οφρυδόπουλος. Το χάρηκα αυτό και χάρηκα και το παιχνίδι, γιατί ήταν πραγματικό ντέρμπι. Καλή συνέχεια στην Παναχαϊκή».

Ποιος ο στόχος του Απόλλωνα Λάρισας;

«Να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Προετοιμαζόμαστε κάθε Κυριακή για να πετύχουμε τον στόχο που έχει βάλει η ομάδα».

Αν η Παναχαϊκή νίκησε δίκαια:

«Και η Παναχαϊκή είχε τις ευκαιρίες. Πάντα όταν νικά μια ομάδα, νικά δίκαια. Είπα ότι δεν ξεκινήσαμε καλά, αλλά στο δεύτερο ανεβάσαμε πολύ την απόδοσή μας».

ΑΠΟΔΟΣΗ: FL News

Last modified onΚυριακή, 24 Φεβρουάριος 2019 02:25

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep