Καρέ Βραζιλιάνων εκτός...

Εκτός των τιμωρημένων Λουκάο, Πολέτο, Κουρτεσιώτη στην αποστολή του Απόλλωνα Λάρισας εν όψει Αιγινιακού δεν μπήκαν και οι Λούκας Ράμος, Μαρκολίνο!

Για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν ο Απόλλων Λάρισας θα παραταχθεί χωρίς τη βοήθεια των τεσσάρων Βραζιλιάνων σε αγώνα πρωταθλήματος. Την Κυριακή (17/02, 15:00) οι Θεσσαλοί υποδέχονται τον ουραγό Αιγινιακό και εκτός των τιμωρημένων Λουκάο, Πολέτο, Κουρτεσιώτη ο νέος προπονητής, Άριαν Μπελά δεν συμπεριέλαβε στο πλάνο του και τους Λούκας Ράμος, Μαρκολίνο. Όπως αναφέρεται, ο λόγος είναι ότι χρειάζονται αποφόρτιση λόγω των πολλών αγώνων που έχουν στα πόδια τους.

Οι «κυανόλευκοι» θα προσπαθήσουν να δώσουν αξία στην εκτός έδρας νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής απέναντι στην Κέρκυρα, αλλά η ενδεκάδα που θα παρατάξουν θα έχει αρκετά νέα πρόσωπα.

Η αποστολή: Μαντζάρης, Γκέκας, Σκούπρα, Καμπέρης, Σουλιώτης, Καρατάσιος, Κοντοές, Χατζής, Ζίκο, Μπιμάι, Τασιούλης, Βαγενάς, Μπραμπίγια, Γκουντρουμπής, Λίταινας, Γαρυφαλλόπουλος, Κοντοθανάσης, Καραμπίνας, Ζαΐμι, Ζίκο, Αγιώτης.

Last modified onΣάββατο, 16 Φεβρουάριος 2019 16:18

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep