«Μιλάμε την ίδια γλώσσα»

Ο Μαρσέλο Τροϊζι μίλησε για τους Βραζιλιάνους του Απόλλωνα Λάρισας. Ο Μαρσέλο Τροϊζι μίλησε για τους Βραζιλιάνους του Απόλλωνα Λάρισας.

Ο Μαρσέλο Τροΐζι μίλησε για την σπουδαία νίκη του Απόλλωνα Λάρισας απέναντι στον Εργοτέλη και για τον ρόλο των Βραζιλιάνων. 

Για την σημασία της νίκης (2-1) που ήρθε απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας, τον Εργοτέλη, μίλησε ο τεχνικός του Απόλλωνα Λάρισας μετά το τρίποντο στο Ηράκλειο επί του Εργοτέλη. Οι δηλώσεις του Μαρσέλο Τροΐζι στη συνέντευξη Τύπου: 

«Πολύ σημαντική νίκη. Παίξαμε απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα, μία από τις καλύτερες της κατηγορίας. Ήταν δύσκολος αγώνας. Έχουμε πολύ καλή ομάδα, έχω πίστη στα παιδιά γιατί είναι νέοι παίκτες και πιστεύω ότι μπορούμε να πάμε ψηλά».

Για το γεγονός ότι οι τέσσερις Βραζιλιάνοι είναι οι παίκτες κλειδί της ομάδας του είπε:

«Εγώ πιστεύω ότι ο Απόλλων Λάρισας είναι μία οικογένεια και ότι όλοι οι παίκτες είναι σημαντικοί. Σίγουρα οι συμπατριώτες μου είναι πολύ καλοί παίκτες και θεωρώ ότι σημαντικό ρόλο παίζει το ότι μιλάμε την ίδια γλώσσα και μπορούμε να καταλάβουμε ο ένας τον άλλο».

Last modified onΣάββατο, 05 Ιανουάριος 2019 20:26

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep