«Γκολ με τον Απόλλωνα»

Καλή χρονιά με πολλά γκολ στον Απόλλωνα Λάρισας θέλει να έχει ο Λούκας Πολέτο.

Έτοιμος για το ντεμπούτο του στη Football League με τη φανέλα του Απόλλωνα Λάρισας είναι ο Λούκας Πολέτο. Ο 23χρονος Βραζιλιάνος επιθετικός με δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό της πατρίδας του αναφέρθηκε στη νέα ελληνική πρόκληση, ενώ συνεχίζει να απορεί γιατί η Γκρέμιο δεν του ανανέωσε το συμβόλαιο.

«Άρεσα πολύ στον Ρενάτο και του είμαι ευγνώμων που μου έδωσε την ευκαιρία να γίνω επαγγελματίας. Μου μιλούσε πολύ και με βοήθησε να εξελιχθώ. Έλεγε σε μένα και στον πατέρα μου ότι στο δεύτερο εξάμηνο θα μου δώσει περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Αλλά τελικά δεν ανανεώθηκε το συμβόλαιό μου. Ξέρω πως αυτός ζήτησε να μείνω, αλλά δεν ξέρω γιατί δεν έγινε. Η συνείδησή μου είναι ήσυχη γιατί έδωσα τον καλύτερο εαυτό μου, αλλά η ζωή συνεχίζεται. Είμαι τώρα στον Απόλλωνα και είμαι χαρούμενος στην Ελλάδα», δήλωσε ο Πολέτο.

«Πέρασα ωραία στη Γκρέμιο, ήμουν χαρούμενος εκεί. Είχα την ευκαιρία να παίξω στην πρώτη ομάδα και μπορούσα να βάζω γκολ. Αλλά τώρα είναι συγκεντρωμένος στο ελληνικό ποδόσφαιρο, να βοηθήσω τον Απόλλωνα να κάνει ένα καλό πρωτάθλημα και να πετύχω γκολ. Τα υπόλοιπα θα έρθουν», συμπλήρωσε ο 23χρονος φορ.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep