Με 19 ο Απόλλων Λάρισας

Ο Απόλλων Λάρισας είναι έτοιμος για το πρώτο του φετινό επίσημο παιχνίδι. Ο Απόλλων Λάρισας είναι έτοιμος για το πρώτο του φετινό επίσημο παιχνίδι.

Ο Μαρσέλο Τροϊζι επέλεξε τους ποδοσφαιριστές για το πρώτο επίσημο παιχνίδι του Απόλλωνα Λάρισας, με τον Θεσπρωτό για το Κύπελλο Ελλάδος. 

Χωρίς ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα πηγαίνει ο Απόλλων Λάρισας στο παιχνίδι της Κυριακής (16/9 - 16:30) και ο τεχνικός της ομάδας, Μαρσέλο Τροίζι δεν υπολογίζει μόνο τον Μπιμάι που βρίσκεται σε στάδιο αποθεραπείας μετά από τράβηγμα. Εκτός αποστολής έμειναν ακόμη ο Καρατάσιος που δεν έχει κάνει προπονήσεις με την ομάδα, αλλά και ο Πολέτο που θα βρίσκεται στη χώρα μας την Δευτέρα (17/9). Για λόγους επιλογής δεν ακολούθησαν την αποστολή και οι Γκουντρουμπής, Μπέικος, Ζαϊμι, Τσιάτας, Λουκάς, Μπιμάι, Παπαγεωργίου, Ταουσάνης, Τουγλής, Καρατάσιος. 

Η αποστολή που επέλεξε ο Μαρσέλο Τροϊζι για το παιχνίδι με τον Θεσπρωτό για το Κύπελλο Ελλάδος αποτελούν οι: Κουτογλίδης, Μαντζάρης, Σκούπρα, Κουρτεσιώτης, Κοντοές, Σουλιώτης, Χατζής, Μαρκολίνο, Λούκας Ράμος, Λίταινας, Καμπέρης, Λουκάο, Βαγενάς, Κοντοθανάσης, Αγιώτης, Γαρυφαλλόπουλος, Τασιούλης, Τσακυργιάννης.

Last modified onΚυριακή, 16 Σεπτέμβριος 2018 15:28

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep