Άρεσε παρά την ήττα

Καλά στοιχεία έδειξε ο Απόλλων Λάρισας παρά τη φιλική ήττα από τη Λαμία με 3-1.

Βελτιωμένος επιθετικά εμφανίστηκε ο Απόλλων Λάρισας, ο οποίος έχασε 3-1 από τη Λαμία στο γήπεδο της Φιλιππούπολης. Η ομάδα του Μαρσέλο Τροΐζι έχασε ευκαιρίες να πετύχει κι άλλα τέρματα και έβγαλε πιο επιθετικό χαρακτήρα.

Πιο ορεξάτα ξεκίνησε το παιχνίδι με τη Λαμία ο Απόλλων Λάρισας, χάνοντας δυο μεγάλες ευκαιρίες στο 9’ με τον Λουκάο και στο 31’ με τον Τασιουλή. Ωστόσο, στο 36’ ο Μπαράλες με κεφαλιά πέτυχε το 0-1 για τους Φθιώτες.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Μαρκολίνο να ισοφαρίζει με ωραίο πλασέ σε 1-1 στο 47’. Η Λαμία στη συνέχεια πέτυχε δύο τέρματα, με βολέ του Δημούτσου στο 68’ και σουτ του Μπούτνικ στο 76’ για το τελικό 1-3.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Μαρσέλο Τροίζι): Κουτογλίδης (46’ Μαντζάρης), Σκούπρας, Κοντοές, Σουλιώτης, Κουρτεσιώτης, Λούκας, Χατζής, Ριμπερί (22’ Καμπέρης), Μαρκολίνο, Λουκάο, Τασιούλης.
Στο β’ μέρος έπαιξαν και οι: Κακάμης, Ζαϊμί, Κοντοθανάσης, Βαγενάς, Τσιάτας, Ρενάτο, Γαρυφαλλόπουλος, Μπιμάι, Τσακυργιάννης, Ταουσάνης, Αγιώτης, Γκουντρουμπής.

ΛΑΜΙΑ (Μάκης Χάβος): Σαράνοβ (46’ Μελίσσας), Βασιλαντωνόπουλος (46’ Σκόνδρας), Αντέτζο (46’ Ασίγκμπα), Αναστασιάδης (46’ Καρυπίδης), Σκαρντοβέλι (68’ Παπαργυρίου), Δημούτσος (68’ Πλιάτσικας), Μπλάζιτς (68’ Οσμάν), Καραγκούνης (68’ Τσούκαλος), Μαστούρ (68’ Μπούτνικ), Μπαράλες (68’ Μπουλούλης), Καραμάνος (46’ Επστάιν).

Last modified onΣάββατο, 08 Σεπτέμβριος 2018 20:13

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep