Διπλό διαζύγιο στον Απόλλωνα

Ο Απόλλων Λάρισας ανακοίνωσε τη λύση συμβολαίου με τους Κώστα Γκιντίδη και Αλέξανδρο Τσιούτσια.

Την αποδέσμευση και τυπικά δυο ποδοσφαιριστών ανακοίνωσε ο Απόλλων Λάρισας. Παρελθόν εδώ και καιρό αποτελεί από τους «κυανόλευκους» ο Κώστας Γκιντίδης, με τον 19χρονο αμυντικό να έχει συμφωνήσει να συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟ Κοσμίου. Εξάλλου το συμβόλαιό του με τον Απόλλωνα είχε λήξει από τις 30/06.

Ο Αλέξανδρος Τσιούτσιας έλυσε το συμβόλαιό του, το οποίο έληγε το καλοκαίρι του 2019, με τον 18χρονο επιθετικό να προέρχεται από τις ακαδημίες του συλλόγου. Ωστόσο δεν υπολογιζόταν από τον Μαρσέλο Τροΐζι και γι’ αυτό αποτελεί παρελθόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ανακοινώνει την λύση συμβολαίου με τον ποδοσφαιριστή Κωνσταντίνο Γκιντίδη και του εύχεται να είναι γερός και καλή συνέχεια σε όποια ομάδα και αν πάει.

Παράλληλα ανακοινώνεται η λύση συμβολαίου με τον ταλαντούχο επιθετικό Αλέξανδρο Τσιούτσια. Η οικογένεια του Απόλλωνα νοιώθει τον Αλέξανδρο παιδί της και σίγουρα στο μέλλον, κάποια στιγμή, θα πορευθούμε ξανά μαζί. Καλή συνέχεια με υγεία Αλέξανδρε και να ξέρεις τα βλέμματα μας, θα είναι επάνω σου».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep