Θετικό πρόσημο για Απόλλωνα

(Φωτ.: goalpost.gr) (Φωτ.: goalpost.gr)

Ο Απόλλων Λάρισας έχασε 1-0 από τον Ολυμπιακό Βόλου στο Πανθεσσαλικό.

Δυνατό φιλικό τεστ έδωσε ο Απόλλων Λάρισας απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου στο Πανθεσσαλικό, γνωρίζοντας την ήττα με 1-0. Ο Μαρσέλο Τροΐζι έδωσε χρόνο συμμετοχής σε αρκετούς παίκτες και έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα. Οι «κυανόλευκοι» έδειξαν, πάντως, καλό πρόσωπο αν και ανέτοιμοι και είχαν ευκαιρίες να βρουν δίχτυα.

Η ομάδα της Λάρισας ξεκίνησε δυνατά το παιχνίδι, ωστόσο οι Ερυθρόλευκοι ήταν αυτοί που είχαν δοκάρι στο 3’ με τον Σερτζίνιο. Στο 10’ ο Μαρκολίνο δεν μπόρεσε σε τετ-α-τέτ να νικήσει τον Γιακουμή. Ο Ολυμπιακός είχε άλλα δύο δοκάρια στο πρώτο ημίχρονο με τον Ζγκούρι στο 28’ και το 29’. Ένα σουτ του Λουκάο στο 43’ πέρασε άουτ για τον Απόλλωνα.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι δύο προπονητές έκαναν πολλές αλλαγές, καθώς έδωσαν χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες που έχουν στη διάθεσή τους. Στο 59’ ο πρώην παίκτης του Απόλλωνα Βασίλης Σαχνινίδης με πλασέ έγραψε το 1-0 για τους γηπεδούχους. Το παιχνίδι στη συνέχεια δεν είχε καλό ρυθμό, ενώ οι Λαρισαίοι έχασαν την ευκαιρία να ισοφαρίσουν στο 90+3’, όταν ο Βαγενάς βγήκε τετ α τετ με τον Παλιούρα, όμως ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού απέκρουσε σωτήρια.

Διαιτητής: Τασιόπουλος
Βοηθοί: Κυριαζής, Σαμαράς 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Περικλής Αμανατίδης): Γιακουμής (80’ Παλιούρας), Σάββας (76’ Παπουτσογιαννόπουλος), Μπουτζίκος, Νόνης (80’ Παπαϊωάννου), Λεάντρο, Ρόκας (76’Κόλα), Ναζίμ (90’ Καναβός), Σερτζίνιο (88’ Μαργαρίτης), Ζγκούρι (54’ Σκοπελίτης), Ευθυμιάδης (54’ Λώττας), Σαχινίδης (68’ Φλίγκος).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Μαρσέλο Τροΐζι): Κουτογλίδης, Σκούπρα (80’ Ταουσάνης), Κουρτεσιώτης (72’ Ρενάτο), Κοντοές (80’ Κακάμης), Σουλιώτης (54’ Αγιώτης), Λούκας (55’ Κοντοθανάσης), Τσακυργιάννης (63’ Βαγενάς), Χατζής (76’ Μπιμάι), Λουκάο (63’ Γκουντρουμπής), Μαρκολίνο (76’ Γαρυφαλλόπουλος), Τασιούλης (52’ Καμπέρης).

Last modified onΚυριακή, 26 Αύγουστος 2018 23:23

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep