Νίκη με Μακεδονικό Σιάτιστας

Ο Απόλλων Λάρισας επικράτησε με 3-1 του Μακεδονικού Σιάτιστας.

[googlead][/googlead]

Φιλικό με τον Μακεδονικό στο γήπεδο της Σιάτιστας έδωσε ο Απόλλων Λάρισας και δείχνοντας ανά διαστήματα καλά σημάδια, επικράτησε με 3-1. Ο Μαρσέλο Τροΐζι χρησιμοποίησε δύο ενδεκάδες, όχι και τον νεαρό τερματοφύλακα Γιάννη Σπηλιόπουλο λόγω μικροενοχλήσεων που ένιωσε στο δεξί του πόδι.

Το 0-1 έγινε στο 8', όταν ο Τασιούλης ανατράπηκε, καταλογίστηκε πένατι και ο Μαρκολίνο εκτέλεσε εύστοχα από την άσπρη βούλα. Στο 34' μετά από μπαλιά του σκόρερ, ο Τασιούλης έγραψε το 0-2 με σουτ στην κίνηση. Οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 65' με εκτέλεση φάουλ, ενώ το τελικό 3-1 έγινε στο 71'.

Ο Λούκας Ράμος με "τριαντάρα" μπαλιά βρήκε τον Βαγενά στα αριστερά, ο οποίος έβγαλε τη σέντρα και ο Γαρυφαλλόπουλος και με δυνατό πλασέ σκόραρε.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ: Κουτογλίδης, Κακάμης, Ταουσάνης (35' Αγιώτης), Γιαλαμίδης, Τουγλής, Μπιμάι (40' Λούκας Ράμος), Χατζής, Μπουλγουρίδης, Γκουντρουμπής, Μαρκολίνο, Τασιούλης.

Στην επανάληψη αγωνίσθηκαν ακόμη και οι Μαντζάρης, Τσιάτας, Βαγενάς, Κοντοθανάσης, Λουκάς, Καμπέρης, Ρενάτο, Γαρυφαλλόπουλος, Παπαγεωργίου και Μπέικος.

Last modified onΤετάρτη, 22 Αύγουστος 2018 20:32

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep