Πετυχημένη η πρώτη μέρα δοκιμών

Οι δοκιμές για την ομάδα Νέων του Απόλλωνα Λάρισας θα συνεχιστούν ως την Παρασκευή (10/08).

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η πρώτη ημέρα των δοκιμαστικών προπονήσεων για την ομάδα Κ19 του Απόλλωνα Λάρισας, υπό την επίβλεψη του υπεύθυνου τεχνικού Γιώργου Καμάκα.

Η προπόνηση έλαβε χώρα στις αθλητικές εγκαταστάσεις Βουτυρίτσα και πήραν μέρος, πέραν των παιδιών της ομάδας και δέκα νεαροί παίκτες που πραγματικά έδειξαν να «ξεχειλίζουν» από ποδοσφαιρικό ταπεραμέντο, κάνοντας τους ιθύνοντες του λαρισινού συλλόγου να τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση.

Η δοκιμαστική περίοδο θα συνεχιστεί και τις επόμενες δύο ημέρες (Πέμπτη 09/08 και Παρασκευή 10/08) στο ίδιο χώρο και την ίδια ώρα (20:00-22:00), ενώ από τη Δευτέρα θα υπάρξει ανακοίνωση για το κλείσιμο των πρώτων φιλικών αγώνων, είτε με ερασιτεχνικές ομάδες του Νομού, είτε με ανάλογες Κ-20 άλλων ΠΑΕ.

Στα δοκιμαστικά μπορούν να πάρουν μέρος, παιδιά γεννηθέντα τα έτη 1999, 2000, 2001 και 2002. Όσοι ποδοσφαιριστές το επιθυμούν θα πρέπει να βρίσκονται στις εγκαταστάσεις Βουτυρίτσα στις 19:15, έχοντας κοντά τους, την αθλητική περιβολή τους, όπως επίσης το δελτίο υγείας και την άδεια από το σωματείο τους.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep