Κριτήριο η συμμετοχή

Ο Απόλλων Λάρισας βρίσκεται σε δύσκολο σημείο και όλα θα κριθούν στην Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ. Ο Απόλλων Λάρισας βρίσκεται σε δύσκολο σημείο και όλα θα κριθούν στην Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ.

Ο Απόλλων Λάρισας βρίσκεται σε κρίσιμο σημείο και η συμμετοχή και το ενδιαφέρον στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση (2/7) θα κρίνει την επόμενη ημέρα. Απούσα η ΠΑΕ από το ραντεβού στο Υπουργείο.

Σε δύσκολο μονοπάτι έχει μπει ο Απόλλων Λάρισας μόλις μετά τον πρώτο χρόνο παρουσίας του στην Football League. Τόσο η αδυναμία να περάσει τα στάδια της οικονομικής επιτήρησης από την ΕΠΟ παρότι ήταν νέα ΠΑΕ, όσο και το κύμα προσφυργών που έχει να αντιμετωπίσει έφεραν τη διοίκηση της ομάδας σε αναζήτηση συμμάχων. 

Ο ορισμός της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης για το βράδυ της Δευτέρας (2/7, 20:30) δείχνει πως χρειάζονται άμεσες λύσεις και φυσικά στην πρόσκληση έγινε αναφορά και σε επιχειρηματίες της περιοχής που πρέπει να βοηθήσουν για να μείνει ζωντανή η ομάδα της Φιλιππούπολης. 

Η συμμετοχή που θα υπάρξει, το πνεύμα συνεννόησης και συνεργασίας θα είναι εκείνα που θα κρίνουν πώς θα προχωρήσει στην επόμενη ημέρα η ΠΑΕ και, φυσικά, θα γίνει και ανάλυση των οικονομικών δεδομένων που αφορούν το άνοιγμα της περσινής σεζόν και τα χρήματα που θα χρειαστούν για τη νέα.

Σημειωτέον ότι η θεσσαλική ομάδα ήταν μία από τις τρεις της Football League που δεν έδωσαν το «παρών» στη συνάντηση της Δευτέρας (02/07) με τον υφυπουργό, Γιώργο Βασιλειάδη.

[googlead][/googlead] 

Last modified onΔευτέρα, 02 Ιούλιος 2018 19:07

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep