Στρατηγικές συνεργασίες

Το γήπεδο του Απόλλωνα Λάρισας είναι ακόμη ένα όπλο για την ανεύρεση χορηγών. Το γήπεδο του Απόλλωνα Λάρισας είναι ακόμη ένα όπλο για την ανεύρεση χορηγών.

Στον Απόλλωνα Λάρισας αναζητούν συνεργασίες με εταιρίες που δεν θα είναι απλά χορηγοί της ομάδας. 

Στρατηγικές συνεργασίες ώστε να αυξήσουν τα έσοδα τους, αλλά και τις χορηγίες τους από εταιρίες αναζητούν οι άνθρωποι του Απόλλωνα Λάρισας. Τη χρονιά που πέρασε, η ομάδα της Θεσσαλίας είχε αρκετούς χορηγούς παρότι νεοφώτιστη και αυτό ήταν κάτι που την βοήθησε οικονομικά μέσα στη σεζόν.

Τώρα, με την επιστροφή στην φυσική της έδρα θα έχει ακόμη περισσότερες δυνατότητες αξιοποίησης και για αυτό το λόγο θέλησε να προχωρήσει σε κρούσεις σε εταιρίες ώστε να υπάρξει συνεργασία σε μεγαλύτερο εύρος. Εκτός από την κλασική διαφήμιση, σκοπός του Απόλλωνα Λάρισας είναι να προσπαθήσει να δώσει και άλλες παροχές, όπως την ώθηση στην κατανάλωση προϊόντων του χορηγού, ή τις εγγραφές αν προσφέρει υπηρεσίες.

Η κίνηση αυτή δείχνει πως βρίσκεται σε σωστό δρόμο στην αξιοποίηση του μάρκετινγκ, αλλά από την άλλη πλευρά φανερώνει και την θέληση να βρεθούν συμπαίκτες για την διοίκηση ώστε να μειωθεί το κόστος που έχει πέσει σε ελάχιστους ανθρώπους.  

[googlead][/googlead]

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep