«Υπάρχει θετική διάθεση»

Το «ευχαριστώ» του Νίκου Θεοδοσιάση στους συντελεστές της φετινής πορείας του Απόλλωνα Λάρισας και το μήνυμα παραμονής του.

Μετά τη νίκη (3-1) απέναντι στον Καραϊσκάκη Άρτας ο προπονητής του Απόλλωνα Λάρισας, Νίκος Θεοδοσιάδης ευχαρίστησε όλους τους συντελεστές της φετινής πορείας και είπε ότι υπάρχει θετική διάθεση για την παραμονή του. Αναλυτικά:

«Ο Καραϊσκάκης ήταν καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ήμασταν καλύτεροι εμείς και μέσα από ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας και δημιουργίας καταφέραμε και πετύχαμε μία νίκη σημαντική. Θέλαμε να κλείσουμε καλά τη χρονιά και να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας που ήρθε στο γήπεδο. Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου για τη νίκη.

Επειδή πέρασα από τον Καραϊσκάκη και με συνδέουν στενοί δεσμοί, πέρυσι έδωσα ό,τι μπορούσα και πέτυχε την άνοδο μέσα από τη 2η θέση. Με την κατάκτηση και του Κυπέλλου είμαι γεμάτος από την παρουσία μου στην Άρτα μέσα από ωραίο ποδόσφαιρο. Έτσι κέρδισα την εκτίμηση και την αγάπη του κόσμου.

Το ίδιο έκανε ο Σάκης φέτος. Είδατε όλοι τι ομάδα παρουσίασε. Όπως και εμείς προσπαθεί να παίξει ποδόσφαιρο. Αυτό είναι δουλειά του προπονητή. Ο κύριος Δράκος έχει την ικανότητα να διαλέγει καλούς προπονητές. Εύχομαι ό,τι καλύτερο, αφού έχω μάθει ότι ανανέωσε. Ό,τι καλύτερο και στον κόσμο του Καραϊσκάκη για την επόμενη χρονιά.

Από αυτό το βήμα θα ήθελα να κάνω κάποιες αναφορές. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που μας υποστήριξε και στο Αλκαζάρ και στη Φιλιππούπολη. Έστω αυτοί οι λίγοι, βοήθησαν να πετύχει τον στόχο της. Ευχαριστώ τους δημοσιογράφους που βοηθήσατε να έχουμε μια καλή πορεία. Ευχαριστώ τους άμεσους συνεργάτες μου, τον Αλέκο Κούρτογλου και τον προπονητή τερματοφυλάκων, Μπάμπη Μπακαρό. Η βοήθειά τους ήταν καθοριστική και η παρουσία τους έπαιξε καθοριστικό ρολό για την πορεία του Απόλλωνα.

Ευχαριστώ το διοικητικό προσωπικό, την κυρία Παπαστάθη και τον κύριο Τσούμαρη, οι οποίοι είχαν πολύ σημαντικό ρόλο και τους είχα δίπλα μου. Ευχαριστώ για τη στήριξη και τη βοήθεια. Επίσης ευχαριστώ την ψυχή της ομάδας και του γηπέδου, που πασχίζει όλη μέρα να το φτιάξει, τον Παναγιώτη Δοξόπουλο. Έχει μπλε αίμα και από την πρώτη στιγμή με αγκάλιασε και με έκανε να νιώσω σαν παιδί του. Όπως και τον Βαγγέλη Δοξόπουλο, ο οποίος στην αρχή από άλλο πόστο και ένα μήνα ως γενικός αρχηγός, με την υπεύθυνότητά του και τη δουλειά του και αυτός αξίζει ένα μπράβο σε όλο αυτό που έχουμε πετύχει.

Επίσης τους ανθρώπους του Ερασιτέχνη, Τερζούδη, Μποχωρίδη, Μαργαριτόπουλο που κάθε μέρα το μυαλό τους είναι πώς αυτή η ομάδα θα οργανωθεί σε όλα τα επίπεδα στην πορεία της στη Football League. Άφησα δύο τελευταία. Το ένα έχει να κάνει με τη διοίκηση και τον πρόεδρο, κύριο Μαντζανά. Του είμαι ευγνώμων που μου έδωσε τη δυνατότητα να παρουσιάσω τη δουλειά μου.

Είχαμε άψογη συνεργασία όλη τη χρονιά μέσα από πολύ καλές στιγμές, εντάσεις που χωρίς αυτές δεν υπάρχει υγεία. Αυτός ο άνθρωπος έφτασε την ομάδα εδώ πέρα και η πορεία οφείλεται και σε αυτόν. Του αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. Γνωρίζει άριστα το ποδόσφαιρο.

Αφήνω για το τέλος τους παίκτες μου. Πραγματικά μόνο περήφανος νιώθω. Όλη τη χρονιά μέσα από τη δουλειά τους, την προσπάθεια, τη φλόγα που είναι μία λέξη που τη ζητούσα και τη δίψα κατάφεραν και έκαναν τον Απόλλωνα να είναι στα 3/4 του πρωταθλήματος στην 5άδα, πράγμα πολύ μεγάλο. Ευχαριστώ και όλους τους άλλους που συνεργάστηκα έστω και για λίγο χρονικό διάστημα. Νομίζω ότι όλοι κάναμε ό,τι είναι δυνατόν για να πάει η ομάδα όσο πιο ψηλά. Καλό καλοκαίρι, υγεία και βλέπουμε τι θα γίνει την επόμενη χρονιά».

Εσείς θα μείνετε;

«Υπάρχει ένα ραντεβού την επόμενη εβδομάδα. Υπάρχει θετικό κλίμα. Πρέπει να μιλήσω με τον πρόεδρο και θα δούμε».

Ο Αλέξανδρος Τσιούτσιας είπε:

«Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση, τον προπονητή μου και όλους τους συντελεστές της πορείας της ομάδας. Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου που έδωσαν και την ψυχή τους στο παιχνίδι. Ήταν ανοικτό στο πρώτο ημίχρονο, ο Καραϊσκάκης μπήκε πιο δυνατά. Στο δεύτερο το φέραμε στα μέτρα μας και το πήραμε.

Η χρονιά είναι επιτυχημένη πάρα πολύ. Προσωπικά έγινε πραγματικότητα το όνειρό μου να μπω στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο και εύχομαι με τη βοήθεια τέτοιων ανθρώπων να πάμε κάθε χρόνο ένα σκαλί παραπάνω».

ΑΠΟΔΟΣΗ: FL News

Last modified onΚυριακή, 27 Μάιος 2018 19:58

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep