Τελευταίες ...διορθώσεις

Ο Νίκος Θεοδοσιάδης θα παραδώσει την έκθεση για τους ποδοσφαιριστές που θα πρέπει να παραμείνουν στην ομάδα μετά την αναμέτρηση με τον ΑΟΧ Κισσαμικό στα Χανιά. Ο Νίκος Θεοδοσιάδης θα παραδώσει την έκθεση για τους ποδοσφαιριστές που θα πρέπει να παραμείνουν στην ομάδα μετά την αναμέτρηση με τον ΑΟΧ Κισσαμικό στα Χανιά.

Ο Νίκος Θεοδοσιάδης θα παραδώσει τις αποφάσεις του για τους ποδοσφαιριστές που προτείνει να παραμείνουν στον Απόλλωνα Λάρισας την Τρίτη (22/5).

[googlead][/googlead]
Στο τελικό στάδιο έχουν φτάσει οι αποφάσεις του προπονητή του Απόλλωνα Λάρισας, Νίκου Θεοδοσιάδη για τους ποδοσφαιριστές που επιθυμεί να μείνουν στην ομάδα και μετά την αναμέτρηση με τον ΑΟΧ Κισσαμικό στα Χανιά θα παραδώσει στη διοίκηση τις αποφάσεις του. Η παρουσία της ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα ήταν αρκετά καλή για νεοφώτιστη αν αφαιρέσει κανείς κάποιες πολύ κακές στιγμές μέσα στο πρωτάθλημα, καθώς και την μεγάλη κοιλιά στην απόδοσή της στο τέλος.

Ο τεχνικός της θεσσαλικής ομάδας, όμως, έχει βγάλει τα συμπεράσματά του από την καθημερινή δουλειά, τη συνέπεια και την χρησιμότητα των ποδοσφαιριστών στον κορμό της νέας σεζόν και αυτή η έκθεση που τα περιλαμβάνει θα παραδοθεί στη διοίκηση την Τρίτη (22/5), σε μια εκτεταμένη σύσκεψη που αναμένεται να υπάρξει για το μέλλον της ομάδας.

Πάντως, για την αναμέτρηση της Κυριακής (20/5 – 17:00) με τον ΑΟΧ Κισσαμικό θα πορευτεί πάλι με παιδιά που δεν είχαν πάρει πολύ χρόνο συμμετοχής και νεαρούς που θα δοκιμαστούν σε πραγματικές συνθήκες ώστε να φανεί αν μπορούν να αντέξουν την πίεση της Football League. Σίγουρες απουσίες είναι αυτές των τιμωρημένων Κουρτεσιώτη, Σουλιώτη. 

Last modified onΣάββατο, 19 Μάιος 2018 01:36

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep