«Ό,τι καλύτερο μπορούμε» (video)

Ο Ηλίας Κωτσιαρίδης μίλησε για τον στόχο του Απόλλωνα Λάρισας και το προσεχές ματς με τον ΟΦΗ.

Στο «Γεντί Κουλέ» δοκιμάζεται ο Απόλλων Λάρισας το Σάββατο (05/05) και ένας εκ των νεαρών παικτών του, ο Ηλίας Κωτσιαρίδης περιμένει την ευκαιρία του για να αγωνιστεί. Ο 23χρονος μέσος σε δηλώσεις του στο κανάλι της ΠΑΕ στο Youtube μίλησε για τις έως τώρα εντυπώσεις του, τις διαφορές από τη Γ' Εθνική και την επικείμενη αναμέτρηση με τον ΟΦΗ.

Για τις εντυπώσεις του από τον Απόλλωνα:

«Ήξερα ότι θα έρθω σε ένα υγιές σωματείο. Υπάρχει καλό κλίμα μεταξύ των συμπαικτών, της διοίκησης και όλων των προπονητών. Να τελειώσει η χρονιά με υγεία, να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις και να κλείσει η σεζόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

Για τον στόχο του:

«Θέλω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, να πετύχει η ομάδα τον στόχο που είναι η παραμονή στο πρωτάθλημα, να κάνω καλές εμφανίσεις, να βοηθήσω την ομάδα και τους συμπαίκτες μου και να υπάρχει υγεία και καλό κλίμα, όπως υπάρχει. Είναι οικογένεια ο Απόλλων».

Για τις διαφορές από τη Γ' Εθνική:

«Υπάρχει μεγαλύτερος ρυθμός, πιο ποιοτικοί παίκτες, μεγάλες ομάδες με ιστορία, ανταγωνισμό και πρέπει να προετοιμάζεσαι και να δίνεις τον καλύτερό σου εαυτό σε κάθε προπόνηση για να βελτιωθείς. Να δίνεις το 100% στο γήπεδο κάθε Κυριακή».

Για το ματς με τον ΟΦΗ:

«Παίζουμε με τον πρωτοπόρο. Μία ομάδα πολύ καλή με πολύ ποιότητα, καλό γήπεδο. Κι εμείς θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό να μπορέσουμε να πάρουμε το καλύτερο που μπορούμε από αυτό το παιχνίδι».

Media

Last modified onΠέμπτη, 03 Μάιος 2018 17:08

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep