Οι βραβεύσεις του Απόλλωνα (pics)

Το γήπεδο Φιλιππούπολης φιλοξένησε για πρώτη φορά αγώνα της Football League και ο Απόλλων Λάρισας τίμησε όσους βοήθησαν στην ανακαίνιση.

Ο Απόλλων Λάρισας γύρισε στη φυσική του έδρα, το γήπεδο Φιλιππούπολης και στο περιθώριο του αγώνα με την Παναχαϊκή τίμησε όσους βοήθησαν για να φιλοξενήσουν οι συγκεκριμένες εγκαταστάσεις παιχνίδι της Football League.

Στην ανάπαυλα του αγώνα τιμήθηκαν οι εξής:

- Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κων/νος Αγοραστός, για την μέγιστη συμβολή του, στην ανακαίνιση του γηπέδου Φιλιππούπολης και την συνολική προσφορά του στον σύλλογο. Την πλακέτα παρέδωσε στον Περιφερειάρχη, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, κ. Παναγιώτης Μαντζανάς.

- Η Δημοτική Αρχή της πόλης, στο πρόσωπο του Δημάρχου κ. Απόστολο Καλογιάννη για την διαχρονική στήριξη που παρέχει ο Δήμος Λαρισαίων στις προσπάθειες του Απόλλωνα σε όλα τα επίπεδα. Ο αντιπρόεδρος του Ερασιτέχνη Απόλλωνα, κ. Χρήστος Μπουχουρίδης παρέδωσε πλακέτα στον Δήμαρχο.

- Η εφημερίδα «Ελευθερία», για την εξίσου διαχρονική προβολή των δραστηριοτήτων του συλλόγου και την συνολική προσφορά της στον τοπικό αθλητισμό. Τον κ. Μιχαλόπουλο, εκπρόσωπο της εφημερίδος, τίμησε ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη κ. Χρήστος Τερζούδης.

Επίσης ευχαριστίες διατυπώθηκαν δια μεγαφώνων στον κ. Στέλιο Δημότσιο Προιστάμενο της Τεχνικής Υπηρεσίας της Περιφέρειας για την αγόγγυστη προσφορά του στην αποπεράτωση του έργου, όπως επίσης και στον Διοικητή 1ης Στρατιάς, Αντιστράτηγο Δημόκριτο Ζερβάκη, για την βοήθεια και τις διευκολύνσεις που παρέχει στην Ακαδημία του συλλόγου.

Last modified onΔευτέρα, 23 Απρίλιος 2018 01:56

Image Gallery


Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep