Από Παρασκευή στο...δρόμο

Ο Απόλλων Λάρισας θα μείνει μια ημέρα στην Αθήνα πριν ταξιδέψει το Σάββατο το πρωί για Ηράκλειο Κρήτης και τον αγώνα της Κυριακής με τον Εργοτέλη. Ο Απόλλων Λάρισας θα μείνει μια ημέρα στην Αθήνα πριν ταξιδέψει το Σάββατο το πρωί για Ηράκλειο Κρήτης και τον αγώνα της Κυριακής με τον Εργοτέλη.

Η αποστολή του Απόλλωνα Λάρισας θα ταξιδέψει για το ματς με τον Εργοτέλη με ενδιάμεση στάση στην Αθήνα.

[googlead][/googlead]

Το πρόγραμμα της 26ης αγωνιστικής φέρνει τον Απόλλωνα Λάρισας αντιμέτωπο με τον Εργοτέλη στο Ηράκλειο και οι άνθρωποι της ομάδας έχουν οργανώσει το ταξίδι τους με μια μέρα παραμονής στην Αθήνα.

Σκοπός είναι η ομάδα να φτάσει όσο πιο ξεκούραστη γίνεται για το παιχνίδι με τον Εργοτέλη και να δείξει καλό αγωνιστικό πρόσωπο. Έτσι, η διοίκηση πήρε την απόφαση να ταξιδέψουν με αεροπλάνο το Σάββατο (14/04) το πρωί από την Αθήνα για το Ηράκλειο και το βράδυ θα μείνουν σε ξενοδοχείο της πρωτεύουσας.

Ο τεχνικός της ομάδας, Νίκος Θεοδοσιάδης δεν υπολογίζει για ακόμη ένα παιχνίδι στον Νίκο Σουλίδη, ο οποίος έκανε πάλι ατομικό και δεν θα διακινδυνεύσει τη συμμετοχή του αν δεν νιώσει απόλυτα έτοιμος μετά την εξάρθρωση ώμου που υπέστη στην αναμέτρηση με τον Αιγινιακό στο τέλος Μαρτίου.

Οι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα Λάρισας επέστρεψαν στις προπονήσεις την Τρίτη (10/4) και όπως έδειξαν τα τεστ που πέρασαν από το τεχνικό επιτελείο, δεν υπήρξαν «παραβάτες» στο πρόγραμμα που τους είχε δώσει να ακολουθήσουν η τεχνική ηγεσία.

Last modified onΤρίτη, 10 Απρίλιος 2018 20:30

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep