Με Λαμπίρη στην Άρτα

Ο νεοαποκτηθείς, Θοδωρής Λαμπίρης αντί του τραυματία, Γιάννη Φιρινίδη στην αποστολή του Απόλλωνα Λάρισας για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την ΑΕ Καραϊσκάκης. 

[googlead][/googlead]

Ο φουριόζος Απόλλων Λάρισας ταξιδεύει στην Άρτα προκειμένου να συνεχίσει το νικηφόρο σερί του κόντρα στον Καραϊσκάκη Άρτας (18/2, 15:00). Οι Θεσσαλοί μετρούν τέσσερα διαδοχικά τρίποντα και ποντάρουν πολλά στην καλή αγωνιστική τους κατάσταση, ώστε να βρεθούν ακόμα πιο ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα.

Τα προβλήματα, πάντως, δεν λείπουν για τον Νίκο Θεοδοσιάδη. Εκτός αποστολής έμεινε ο πορτιέρο, Γιάννης Φιρινίδης, ο οποίος υπέστη θλάση στους προσαγωγούς και ο τιμωρημένος, Χρήστος Αγρόδημος. Αντίθετα για πρώτη φορά στην αποστολή βρίσκεται το τελευταίο απόκτημα, Θοδωρής Λαμπίρης και ο Κώστας Σκούπρας, που εξέτισε την ποινή του.

Έτσι την 20μελή αποστολή αποτελούν οι εξής: Παϊτέρης, Λαμπίρης, Κακάμης, Ανδρέου Β., Κουρτεσιώτης, Παπαζαχαρίας, Δημολιός, Σκούπρας, Ιβανίδης, Σουλίδης, Χαραλαμπόπουλος, Χατζής, Καρακατσάνης, Γαρυφαλλόπουλος, Τσιλούλης, Μαυριάς, Τσαναγουίτ, Κανούλας, Ανδρέου Ι., και Λουκάς.

[googlead][/googlead] 

Last modified onΣάββατο, 17 Φεβρουάριος 2018 19:28

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep