Με το βλέμμα ψηλά…

Επιστροφή Σουλίδη και πρώτη παρουσία του νεαρού, Κακάμη στην αποστολή του Απόλλωνα Λάρισας για το ματς με τον ΑΟ Χανιά Κισσαμικό. 

[googlead][/googlead]

Την τέταρτη σερί νίκη θα κυνηγήσει ο Απόλλων Λάρισας στο δευτεριάτικο (12/02, 14:00) εντός έδρας παιχνίδι με τον ΑΟ Χανιά Κισσαμικό, με το οποίο πέφτει η αυλαία της 16ης αγωνιστικής. Οι «κυανόλευκοι» ποντάρουν στην πολύ καλή αγωνιστική τους κατάσταση και θέλουν να εκμεταλλευτούν την έδρα τους προκειμένου να βρεθούν ακόμα πιο ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα. 

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε την Κυριακή (11/2) με μια προπόνηση σε χαλαρό ρυθμό. Ο Νίκος Θεοδοσιάδης δεν μπορεί να υπολογίζει στον τιμωρημένο, Κώστα Σκούπρα, ενώ επιστρέφει ο Άκης Σουλίδης, που πλέον έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του. Στα αξιοσημείωτα και η παρουσία του 18χρονου, Θανάση Κακάμη, για πρώτη φορά στην αποστολή. 

Έτσι την 19αδα αποτελούν οι εξής: Παϊτέρης, Φιρινίδης, Κακάμης, Β. Ανδρέου, Κουρτεσιώτης, Παπαζαχαρίας, Δημολιός, Αγρόδημος, Ιβανίδης, Σουλίδης, Χαραλαμπόπουλος, Χατζής, Καρακατσάνης, Γαρυφαλλόπουλος, Τσιλούλης, Μαυριάς, Τσαναγουίτ, Κανούλας, Ι. Ανδρέου.

[googlead][/googlead]

Last modified onΔευτέρα, 12 Φεβρουάριος 2018 01:06

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep