«Η... Οδύσσεια του Χαραλαμπόπουλου»

Αφιέρωμα στον Αριστομένη Χαραλαμπόπουλο έκαναν οι συμπατριώτες του στην Αυστραλία.

[googlead][/googlead]

Συνέντευξη στην αυστραλιανή έκδοση της ιστοσελίδας «fourfourtwo» παραχώρησε ο Αριστομένης Χαραλαμπόπουλος. Ο νεοαποκτηθείς ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα Λάρισας, μίλησε για τη θητεία του στον Αχαρναϊκό και τις μεγάλες διαφορές με τους Θεσσαλούς, για τους οποίους υπογράμμισε ότι λειτουργούν σε επαγγελματικά πρότυπα...

Μεταξύ αλλων το δημοσίευμα ανέφερε:

«Ο Αυστραλός μέσος, Αριστομένης Χαραλαμπόπουλος, που γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αδελαΐδα, έφυγε από την West Adelaide για να ενισχύσει τον Αχαρναϊκό τον Αύγουστο του 2016. Μετά τη διάλυση της ομάδας του Μενιδίου, υπέγραψε στον Απόλλωνα Λάρισας.

«Ένας μάνατζερ είχε παρακολουθήσει στιγμιότυπα και φρόντισε να δοκιμαστώ στον Ηρακλή όταν μετείχε στη Super League. Η δοκιμή πέτυχε και μου προτάθηκε συμβόλαιο. Ωστόσο, όταν ετοιμαζόμουν να έρθω στν Ελλάδα έμαθα για τις οικονομικές δυσκολίες και ο ατζέντης με συμβούλευσε πως θα ήταν καλύτερο να υπογράψω σε άλλη ομάδα.

Μεταξύ αυτών που ενδιαφέρθηκαν ήταν ο Αχαρναϊκός. Έμεινα εκεί περίπου 1,5 χρόνο και έμαθα αρκετά πράγματα που απαιτεί το επαγγελματικό ποδόσφαιρο μέχρι την αποβολή του από το πρωτάθλημα. Η κατάσταση εκεί ήταν πολύ μεγάλη εμπειρία. Προσπαθώ να κρατήσω τα θετικά και το θετικό από τη θητεία μου στον Αχαρναϊκό ήταν ότι με βοήθησε να γίνω πιο ανθεκτικός και να συγκεντρωθώ στη βελτίωσή μου. Στον επαγγελματισμό παίζει ρόλο η στάση του ποδοσφαιριστή και όχι η κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα».

Ο Απόλλων Λάρισας είναι ένα κλαμπ τελείως διαφορετικό από τον Αχαρναϊκό. Τόσο από πλευράς εγκαταστάσεων, της υποστήριξης που παρέχει στους ποδοσφαιριστές και τη σταθερότητα της διοίκησης. Είναι ένα κλαμπ όπου όλοι οι παίκτες και το τιμ δουλεύουν σε υψηλά στάνταρ, όπως περίμενα να είναι τα πράγματα σε επαγγελματικό επίπεδο στην Ευρώπη.

Πραγματικά χαίρομαι την παρουσία μου εκεί. Υπάρχει υγιής ανταγωνισμός και ένταση στην προπόνηση. Στο τέλος της πρώτης εβδομάδας κέρδισα την αποδοχή και κλήθηκα στην αποστολή για τον αγώνα με τον Άρη, μία από τις μεγαλύτερες ομάδες στο ελληνικό ποδόσφαιρο.Το περιβάλλον με εμπνέει να συνεχίσω να δουλεύω σκληρά και να βελτιώνομαι συνεχώς ως ποδοσφαιριστής».

[googlead][/googlead]

Last modified onΤετάρτη, 07 Φεβρουάριος 2018 11:49

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep