«Εντυπωσιακή η ομάδα»

Ο Νίκος Θεοδοσιάδης στάθηκε στην εντυπωσιακή πορεία του Απόλλωνα Λάρισας.

[googlead][/googlead]

Ο τεχνικός του Απόλλωνα Λάρισας, Νίκος Θεοδοσιάδης χαρακτήρισε «φοβερή και μεγάλη» τη νίκη (1-0) επί του Απόλλωνα Πόντου, τόνισε ότι οι παίκτες του διαχειρίστηκαν σωστά την κούραση των διαδοχικών παιχνιδιών και υπογράμμισε πως το τρίποντο δίνει στην ομάδα του ψυχολογία εν όψει της συνέχειας.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Νίκος Θεοδοσιάδης στη συνέντευξη Τύπου στο Αλκαζάρ:

«Μία ακόμα μεγάλη και σημαντική νίκη για την ομάδα μας κόντρα σε ένα αντίπαλο πολύ καλό. Μία νίκη μας δίνει αέρα στη βαθμολογική μας θέση. Αυτό που κάνει αυτή η ομάδα είναι πραγματικά εντυπωσιακό. Ήταν ένα παιχνίδι που φοβόμουν πάρα πολύ, καθώς ήταν το τρίτο μέσα στη βδομάδα. Προσπαθήσαμε με το τρόπο παιχνιδιού μας να διαχειριστούμε την κούραση απέναντι σε ένα δυνατό αντίπαλο και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς.

Τα παιδιά ακολούθησαν κατά γράμμα τις εντολές μου σε εντυπωσιακό βαθμό. Πέτυχαν μία φοβερή και μεγάλη νίκη και τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. Στο πρώτο ημίχρονο και οι δύο ομάδες ήταν κακές με πολλά αβίαστα λάθη. Εμείς δεν είχαμε ηρεμία και δεν μπορέσαμε να χτυπήσουμε στις μεταβιβάσεις των αντιπάλων που γνωρίζαμε πως υπάρχει πρόβλημα. Είχαμε αργές σκέψεις και κρατούσαμε παραπάνω τη μπάλα και γενικά ήταν ένα κακό μέρος.

Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε πάρα πολύ καλά και θα μπορούσαμε να προηγηθούμε στο πρώτο δεκάλεπτο με τις τρεις κλασικές ευκαιρίες. Τα παιδιά είχαν πείσμα και έβγαλαν πολύ πάθος, καθώς έδειχναν πως θέλουν το παιχνίδι. Πετύχαμε το γκολ με τον Σάκη Κανούλα και πήραμε τρεις σημαντικούς βαθμούς που μας δίνουν καλή ψυχολογία για να παίξουμε πιο ελεύθερα.

Συγχαρητήρια στους παίκτες μου και είναι λίγο αυτό που λέω. Ξέρω τη δουλειά που κάνουν και θέλω να είναι προσγειωμένοι και ταπεινοί. Ακόμα δεν έχουμε κάνει τίποτα. Πρέπει να βάλουμε τον πήχη ψηλότερα και κάθε Κυριακή να πηγαίνουμε και να παλεύουμε όλα τα ματς για τους τρεις πόντους.
Να δώσω συγχαρητήρια και στον Απόλλωνα Πόντου και στον κ. Καλαϊτζίδη που τον είχα και προπονητή».

Για την εικόνα της ομάδας και πού μπορεί να φτάσει:

«Θέμα μας είναι να είμαστε κάθε Κυριακή αυτοί που πρέπει. Να είμαστε ανταγωνιστικοί και να παίζουμε το ποδόσφαιρο που θέλω να παίζουμε. Καταλαβαίνετε όταν έρχεται ένας προπονητής σε μία ομάδα χρειάζεται ένα χρονικό διάστημα ώστε οι παίκτες να αφομοιώσουν τη φιλοσοφία.

Νομίζω πως τα παιδιά κάνουν αυτό που θέλουν και φαίνεται μέσα στο γήπεδο. Ήθελα να διορθωθεί το αμυντικό μας κομμάτι, αλλά υπάρχει βελτίωση. Αλλά αν συνεχίσουμε έτσι είμαι σίγουρος πως αυτή η ομάδα έχει και παρόν και μέλλον. Οι παίκτες που είναι εδώ μπορεί να μην είναι τα μεγάλα ονόματα είναι όμως όλοι καλοί παίκτες. Κι ο Κανούλας μας βοήθησε όπως κι όλα τα παιδιά στην ομάδα. Είναι ταλαντούχα και νεαροί και περιμένω κάθε Κυριακή να μου δίνουν λύσεις».

Για το αν είχε άγχος τον Ιανουάριο:

«Δεν φοβήθηκα. Δεν είναι το ιδανικό να αλλάζεις πολλά. Ουσιαστικά δύο παίκτες ήταν αυτοί που μας έκαιγαν στις αποχωρήσεις. Εμείς πάντως στις ίδιες επιλογές θα έχουμε, καθώς αυτή είναι η φιλοσοφία μου. Μου αρέσει να δουλεύω με νέα παιδιά και να δίνω ευκαιρίες».

Ο Δημήτρης Δημολιός είπε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στην ομάδα της πόλης μου. Θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή μου που μου έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστώ. Πετύχαμε μία σημαντική νίκη που μας ανεβάζει στον βαθμολογικό πίνακα και βλέπουμε πιο άνετα το μέλλον. Συνεχίζουμε με σκληρή δουλειά».

ΛΑΡΙΣΑ: Χρίστος Τζίκας

[googlead][/googlead]

Last modified onΚυριακή, 04 Φεβρουάριος 2018 18:22

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep