Θέμα στην Ταϊλάνδη (photos)

Οι συμπατριώτες του Σάινσανιτ Τσαναγουίτ αναφέρθηκαν στη μετακίνησή του στον Απόλλωνα Λάρισας.

[googlead][/googlead]

Εντύπωση προκάλεσε η κίνηση του Απόλλωνα Λάρισας να εντάξει στο ρόστερ του τον πρώτο Ταϊλανδό ποδοσφαιριστή που θα αγωνιστεί στο εληνικό πρωτάθλημα. Ο 27χρονος μέσος έφυγε από την πατρίδα του για πρώτη φορά και τα ΜΜΕ στην Ταϊλάνδη αναφέρθηκαν εκτενώς στην έλευσή του στη χώρα μας.

Η ταϊλανδέζικη έκδοση της ιστοσελίδας «goal.com» έκανε λόγο για τον... Ευρωπαίο Τσάναγουιτ, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 6 μηνών με την προοπτική ανανέωσης για έναν ακόμα χρόνο. Μάλιστα, σημείωσε ότι προηγήθηκε δοκιμή του 27χρονου τον Δεκέμβριο πριν αυτός αναχωρήσει από την πατρίδα του στις 20 Ιανουαρίου.

Παράλληλα, το «goal.com» υπογράμμισε ότι ο νεοαποκτηθείς του Απόλλωνα Λάρισας είναι ο 5ος Ταϊλανδός φέτος που θα παίξει εκτός συνόρων, ενώ σύμφωνα με τα ΜΜΕ είναι διεθνής με την Εθνική U18. Στο παρελθόν έχει παίξει στις Sriracha, Μπανγκόκ, Pak Nam Ro, Saraburi.

Ένα άλλο ΜΜΕ της πατρίδας του φιλοξένησε ρεπορτάζ από την αναχώρηση του Τσάναγουιτ τα ξημερώματα της 20ής Ιανουαρίου, όπου ο εν λόγω ποδοσφαιριστής φωτογραφήθηκε μαζί με την οικογένειά του...

tailap

tailap2

[googlead][/googlead]

Last modified onΤετάρτη, 24 Ιανουάριος 2018 12:20

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep