«Δίκαιος ο βαθμός...»

Ο Νίκος Θεοδοσιάδης τόνισε πως η ισοπαλία στην Δράμα θα βοηθήσει στην συνέχεια τον Απόλλωνα Λάρισας- Μαυριάς: «Δώσαμε την ψυχή μας». 

[googlead][/googlead]

Αυτή την φορά ο Απόλλων Λάρισας συνδύασε την καλή παρουσία του με ένα θετικό αποτέλεσμα και όπως ήταν φυσικό ο Νίκος Θεοδοσιάδης ήταν κάτι παραπάνω από ικανοποιημένος. Ο τεχνικός των «Θεσσαλών» στην συνέντευξη Τύπου έκανε λόγο για δίκαιο αποτέλεσμα το οποίο θα βοηθήσει ψυχολογικά την ομάδα του, ενώ αναφέρθηκε με κολακευτικά λόγια για την Δόξα Δράμας.

Αναλυτικά: «Είναι ένας πολύ σημαντικός βαθμός και με βάση την εξέλιξη του αγώνα είναι δίκαιος και μας δίνει αυτοπεποίθηση και ψυχολογία για τη συνέχεια. Αν και στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμαστε αυτοί που έπρεπε, η Δόξα μας δημιούργησε μόνο προϋποθέσεις.

Στο δεύτερο διορθώσαμε την εικόνα μας και με αυτά που είπαμε στα αποδυτήρια. Ήμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και πειθαρχημένοι, βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, όμως αντιδράσαμε και εάν ήμαστε και πιο τυχεροί στην τελευταία φάση θα μπορούσαμε να πάρουμε και κάτι ακόμη. Νομίζω ότι η Δόξα είναι η καλύτερη ομάδα που αντιμετωπίσαμε μέχρι τώρα. Διαθέτει μεγάλο ρόστερ, πάρα πολύ ποιότητα, καλούς ποδοσφαιριστές και με βάση αυτό που είδα σήμερα την αδικεί η βαθμολογική της θέση.

Ο Παϊτέρης αντέδρασε σωστά σε ορισμένες περιπτώσεις, είναι νέο παιδί και καλός τερματοφύλακας, γι’ αυτό τον εμπιστευόμαστε. Για το πέναλτι στον Κουσκουνά δεν έχω άποψη γιατί ήμουν στην άλλη πλευρά, αλλά για το οφσάιντ του Ματσούκα ήταν. Το είδα γιατί ήμουν στη ίδια ευθεία». 

Ο μεσοεπιθετικός των Θεσσαλών, Δημήτρης Μαυριάς, πρόσθεσε: 

«Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου, που μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και έδωσαν και τη ψυχή τους. Κρατάμε τον πολύ θετικό βαθμό, που ήρθε σε μια δύσκολη έδρα με μία κατά τη γνώμη μου από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας. Ο στόχος μας είναι η εξασφάλιση της σωτηρίας και από εκεί και πέρα όσο πιο ψηλά φθάσουμε».

[googlead][/googlead]

Last modified onΚυριακή, 21 Ιανουάριος 2018 21:54

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep