Επιβεβαίωση για Μίσκου

Ο Απόλλων Λάρισας ανακοίνωσε τον Μάρκο Μίσκου δανεικό από την Κέρκυρα.

[googlead][/googlead]

Στις 15 Ιανουαρίου το FL News σας είχε ενημερώσει  σχετικά με την επικείμενη μετακίνηση του Μάρκου Μίσκου από την Κέρκυρα στον Απόλλωνα Λάρισας. Οι δύο ομάδες συμφώνησαν για τον δανεισμό του 20χρονου εξτρέμ προς επιβεβαίωση του ρεπορτάζ και οι «κυανόλευκοι» ανακοίνωσαν:

Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ανακοινώνει την απόκτηση με την μορφή δανεισμού, από την ΠΑΕ Κέρκυρα, του 20χρονου ταλαντούχου ποδοσφαιριστή Μάρκου Μισκου. Ο Μάρκος είναι γεννημένος στις 21/3/1997 και αγωνίζεται με απόλυτη επιτυχία στην θέση του δεξιού εξτρέμ. Διακρίνεται για την ταχύτητα του, με την μπάλα, την κοφτή ντρίμπλα, ενώ είναι πολύ καλός στο «ένας εναντίον ενός».

Ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο από τον ΠΑΟ Κουφαλίων, πριν μετακομίσει στην Κέρκυρα το καλοκαίρι του 2016 όπου αποτέλεσε μέλος της Κ-20 του συλλόγου. Το καλοκαίρι του 2017 που μας πέρασε, όντως ιδιαίτερα διακριθείς, έγινε επαγγελματίας και έκανε προετοιμασία με την ΠΑΕ ΚΕΡΚΥΡΑ.

Η οικογένεια της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας τον καλοσωριζει στις τάξεις της και του εύχεται με υγεία να βοηθήσει στην επίτευξη των φετινών μας στόχων».

Ο Μίσκου θα φορά τη φανέλα με το νούμερο 45.

[googlead][/googlead]

Last modified onΤετάρτη, 17 Ιανουάριος 2018 15:25

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep