«Ως πρωταθλητής...»

Ο Γρηγόρης Παπαζαχαρίας μίλησε για το ματς του Απόλλωνα Λάρισας με τον Άρη και τη... δεδομένη άνοδο των «κίτρινων».

[googlead][/googlead]

Την άνοδο και, μάλιστα, ως πρωταθλητής θα εξασφαλίσει ο Άρης σύμφωνα με τον Γρηγόρη Παπαζαχαρία. Ο αμυντικός του Απόλλωνα Λάρισας φιλοξενήθηκε στον Arena Fm και τόνισε ότι οι «κίτρινοι» θα προβιβαστούν ως πρώτοι. Αναλυτικά είπε:

Για τον Άρη:

«Σίγουρα ο Άρης είναι μια ομάδα πιο έμπειρη και πιο καλοστημένη φέτος εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου, από ό,τι ήταν τα προηγούμενα χρόνια. Πιστεύω θα κάνει τη διάφορα και θα πάρει το εισιτήριο της ανόδου και, μάλιστα, σαν πρωταθλητής θα ανεβεί κατηγορία. Ο Άρης δεν ήταν αυτός που τον περιμέναμε στο μεταξύ μας ματς.

Ήμασταν κάλοι, ο αγωνιστικός χώρος δεν ήταν κάλος και ήμασταν άτυχοι, γιατί ο Άρης ευτύχησε να προηγηθεί στο 39’, λίγο πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου. Είχαμε δυο κλασικές ευκαιρίες να ισοφαρίσουμε το ματς στο δεύτερο ημίχρονο και αφού δεν το κάναμε, στο 90’ ήρθε το δεύτερο γκολ που δεν μας επέτρεψε να πάρουμε αυτό που θέλαμε».

Για τις διαφορές του Άρη σε σχέση με πέρυσι:

«Πιστεύω ότι σημαντικό κομμάτι παίζει η έλευση του Παύλου Μυροφορίδη. Είναι γνώστης στην κατηγορία και γνώστης των πραγμάτων γενικότερα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ξέρει να κάνει τη «μαγιά» Ελλήνων νεαρών, αλλά και πιο έμπειρων παικτών, με ξένους. Έφερε παίκτες που ξέρει ότι μπορούν να σταθούν στην κατηγορία και μπορούν να παίξουν μέχρι και στην Α’ Εθνική.

Ο Άρης φέτος μπορεί και παίρνει ακόμη και με μισή ευκαιρία το αποτέλεσμα που θέλει. Είτε είναι καλός, είτε όχι παίρνει τη νίκη. Πιστεύω πως δεν θα έχει πρόβλημα να ανέβει κατηγορία φέτος. Ο Δημήτρης Σπανός είναι επίσης έμπειρος προπονητής και έχει συνεργαστεί κιόλας με τον Παύλο Μυροφορίδη παλαιότερα. Φέτος έχει παίκτες που ξέρουν την κατηγορία και μπορούν να παίξουν και σε μεγαλύτερο επίπεδο».

Για το τι κάνει καλά φέτος ο Άρης:

«Η συνολική παρουσία του Άρη, όχι μόνο πίσω στην άμυνα, είναι καλή. Έχουν βρει χημεία οι Μουμίν, Ιντζόγλου, Σόουζα, Δεληζήσης και τα ακραία μπακ, όποιοι αγωνίζονται κάθε φορά. Έχουν δέσει, είναι έμπειροι και καλοί παίκτες και φαίνεται και από τους αριθμούς. Η ομάδα έχει δεχτεί μόνο τέσσερα γκολ φέτος. Η άμυνα δίνει την ώθηση και μπροστά στην επίθεση σκοράρουν όποτε έχουν την ευκαιρία. Γι' αυτό λέω δε θα έχουν πρόβλημα να ανέβουν κατηγορία, γιατί είναι και μπροστά και πίσω καλοί».

Για τους υπόλοιπους διεκδικητές της ανόδου:

«Τα Τρίκαλα θα κάνουν καλή πορεία στη συνεχεία. Δεν είχαν καλό ξεκίνημα, όμως τις τελευταίες ημέρες με ορισμένες σημαντικές μεταγραφές που έχουν κάνει, έχουν ενισχυθεί. Ο ΟΦΗ επίσης είναι πολύ υπολογίσιμος αντίπαλος, μόνο και από το όνομα, παρά τα οικονομικά και όχι μόνο προβλήματα που έχει αυτό το χρονικό διάστημα. Αν τα ξεπεράσει θα είναι διεκδικητής της ανόδου.

Η Δόξα Δράμας δεν έχει κάποιο οικονομικό πρόβλημα και είναι διοικητικά καλά. Θα παλέψει μέχρι τέλους για ένα εισιτήριο για την Α’ Εθνική. Κομβικό σημείο θα είναι και το παιχνίδι ΟΦΗ - Δόξα Δράμας, με τον νικητή να έχει περισσότερες ελπίδες για να ανέβει κατηγορία».

[googlead][/googlead]

Last modified onΔευτέρα, 15 Ιανουάριος 2018 20:05

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep