«Διαφορετικό από τα φιλικά…»

Ο ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα Λάρισας, Νίκος Σουλίδης μίλησε για την αναμέτρηση της ομάδας του με τον Άρη. 

[googlead][/googlead]

Για την «μάχη» του Απόλλωνα Λάρισας με τον Άρη και όχι μόνο μίλησε ο Νίκος Σουλίδης. Ο ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα Λάρισας, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του AllAboutARIS ON AIR και τον Libero 107,4 FM, όπου τόνισε πως οι διαφορές μεταξύ των ομάδων της κατηγορίας δεν είναι τόσο μεγάλες.

Αναλυτικά στα όσα αναφέρθηκε:

Για τον Απόλλωνα Λάρισας: «Γενικά γίνεται μία καλή προσπάθεια από πέρσι, όταν και η ομάδα κατάφερε να πάρει την άνοδο. Ο κάθε ποδοσφαιριστής από την στιγμή που αποφασίζει να αποχωρήσει από την ομάδα για κάποιο λόγο το πράττει. Η διοίκηση δουλεύει για το καλό της ομάδας.

Στην αρχή ήμασταν άτυχοι, θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει περισσότερα αποτελέσματα και βαθμούς. Κάναμε πριν τις γιορτές δύο νίκες και αυτό μας βοήθησε ψυχολογικα και βαθμολογικά».

Για την Παναχαϊκή: «Αυτό που βγάζει μέχρι στιγμής η Παναχαϊκή και αυτό που βλέπω εγώ, είναι μία οργανωμένη ομάδα, μια σοβαρή ομάδα και αυτή την στιγμή αυτό που βγάζει η Παναχαϊκή και μένει σε αυτή την θέση είναι σταθερότητα».

Για το παιχνίδι με τον Άρη: «Οι διαφορές ανάμεσα στις ομάδες της κατηγορίας δεν είναι τεράστιες. Αν δεν παρουσιαστείς σοβαρός θα έχεις θέμα είτε με τις θεωρητικά μικρές είτε με τις μεγάλες ομάδες.

Όπως και για την Παναχαϊκή, το ίδιο ισχύει και για τον Άρη. Δείχνει μια σοβαρότητα και μια σταθερότητα και για αυτό τον λόγο βρίσκεται στην πρώτη θέση. Έχουμε μία εικόνα, έχουν γίνει 2 φιλικά, σίγουρα όμως θα είναι ένα παιχνίδι διαφορετικού επιπέδου».

 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep