«Να λύσουμε τα προβλήματα»

Πιο σημαντικά προβλήματα από τα αγωνιστικά πρέπει να λύσει ο Απόλλων Λάρισας σύμφωνα με τον Νίκο Θεοδοσιάση.

[googlead][/googlead]

Για εξωαγωνιστικά προβλήματα που πρέπει να λυθούν και, μάλιστα, άμεσα μίλησε ο Νίκος Θεοδοσιάδης. Ο τεχνικός του Απόλλωνα Λάρισας προανήγγειλε συνάντηση με τη διοίκηση και δήλωσε μετά τη νίκη (3-2) απέναντι στον Εργοτέλη:

«Μία σημαντική νίκη για εμάς. Πήρε αξία το διπλό που κάναμε στην Καλλιθέα. Είχα επισημάνει στα παιδιά ότι αυτό το παιχνίδι ήταν το πιο δύσκολο, γιατί την είδα την ομάδα και ήξερα πόσο δύσκολο θα ήταν. Στο πρώτο 25λεπτο δεν υπήρχαμε στο γήπεδο. Ήταν το χειρότερο ξεκίνημα που έχουμε κάνει σε παιχνίδι.

Μετά το γκολ που δεχτήκαμε αλλάξαμε τον σχηματισμό μας και ανεβάσαμε την πίεση ψηλά, κερδίσαμε μέτρα στο γήπεδο και εκμεταλλευτήκαμε κάποια λάθη των αμυντικών και δημιουργήσαμε δύο τετ α τετ με τον Σαχινίδη που δεν μπορέσαμε να τα ολοκληρώσουμε με γκολ. Ήρθε η φάση του πέναλτι και η αποβολή. Εκεί φαινόταν ότι το παιχνίδι θα γινόταν πιο εύκολο για εμάς, αλλά το ποδόσφαιρο είναι απρόβλεπτο και με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ο Εργοτέλης προηγήθηκε. Δεν μπορούμε να πούμε κάτι για τον Παναγιώτη, είναι ένας ταλαντούχος τερματοφύλακας και το μέλλον του ανήκει. Συμβαίνουν αυτά.

Η ομάδα αντέδρασε και γι' αυτό αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά. Το είπα και στα αποδυτήρια για την αντίδρασή τους μετά το 1-2. Ήταν πολύ σημαντικό άσχετα αν ο Εργοτέλης έπαιζε με 10 παίκτες. Εκεί θέλει πολλά ψυχικά αποθέματα και τα παιδιά τα βρήκαν. Είναι θετικό ότι κλείνει καλά το πρωτάθλημα για εμάς πριν τις γιορτές, όμως κι εμείς πρέπει να βρούμε και να λύσουμε τα προβλήματά μας που είναι πολλά.

Δεν μιλάω μόνο αγωνιστικά, αλλά και για άλλα. Πρέπει να βρούμε λύση αν θέλουμε η ομάδα να έχει ακόμα καλύτερη συνέχεια. Συγχαρητήρια στον Τάκη για την πολύ καλή ομάδα που παρουσιάζει. Θεωρώ ότι με όσα έχω δει η βαθμολογική θέση την αδικεί. Εύχομαι να έχει καλή συνέχεια. Καλές γιορτές σε όλους με υγεία».

Για το θέμα προσθαφαιρέσεων:

«Δεν μπορούμε να μιλήσουμε. Έχουμε να λύσουμε πιο συγκεκριμένα πράγματα. Θα λυθούν άμεσα, μπορεί και σήμερα το βράδυ να έχω ραντεβού με τον πρόεδρο. Αν δεν έχω σήμερα, θα έχω αύριο».

Σε περίπτωση που δεν λυθούν;

«Εάν δεν λυθούν ο καθένας θα πάρει τις αποφάσεις του».

Ο Σωτήρης Τσιλούλης ανέφερε:

«Πολλά συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου, γιατί κατέθεσαν ό,τι είχαν και δεν είχαν στον αγωνιστικό χώρο. Ήταν μία πολύ σημαντική νίκη για εμάς, γιατί μας δίνει ώθηση για την πολύ δύσκολη συνέχεια. Να πάμε χαρούμενοι για γιορτές και να επιστρέψουμε πιο δυνατοί.

Μπήκαμε στο πρώτο μέρος και περιμέναμε τον αντίπαλο. Ξέραμε ότι θέλει να παίξει τη μπάλα από πίσω, να απλώσει και να κάνει ορθή ανάπτυξη. Βρεθήκαμε πίσω, καταφέραμε να ισοφαρίσουμε και μετά με αυτό που έβλεπα στα πρόσωπα των συμπαικτών μου ήταν θέμα χρόνου να πάρουμε το ματς. Δείξαμε ότι το θέλαμε περισσότερο, δώσαμε ό,τι είχαμε και δεν είχαμε και πετύχαμε τη μεγάλη νίκη».

ΑΠΟΔΟΣΗ: FL News

[googlead][/googlead]

Last modified onΤετάρτη, 20 Δεκέμβριος 2017 18:09

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep