Με Φιρινίδη στα Τρίκαλα

Ο Γιάννης Φιρινίδης Ο Γιάννης Φιρινίδης

Η αποβολή του Παναγιώτη Παϊτέρη επαναφέρει στο αρχικό σχήμα του Απόλλωνα Λάρισας τον τερματοφύλακα Γιάννη Φιρινίδη.

[googlead][/googlead]

Μετά το ματς της πρεμιέρας με τον Αχαρναϊκό στο Μενίδι (ήττα 1-0) ο Γιάννης Φιρινίδης αναμένεται να επανέλθει στο βασικό σχήμα του Απόλλωνα Λάρισας στην αναμέτρηση της 7ης αγωνιστικής στα Τρίκαλα (10/12, 15:00).

Ο 34χρονος τερματοφύλακας επιστρατεύτηκε ως αλλαγή στη νίκη 1-0 επί του Αιγινιακού, όταν αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα ο Παναγιώτης Παϊτέρης και πλέον έχει ξεκάθαρο προβάδισμα έναντι του Πέτρου Κραβαρίτη για να υπερασπιστεί την εστία της ομάδας στο επόμενο ματς πρωταθλήματος.

Ο κόουτς Νίκος Θεοδοσιάδης, άλλωστε, είχε σταθεί στη σταθερή παρουσία του Φιρινίδη στο διάστημα που αγωνίστηκε κόντρα στην ομάδα της Βόρειας Πιερίας (από το 56' και μετά).

Σημειωτέον ο έμπειρος γκολκίπερ έχει φορέσει γάντια βασικού την τρέχουσα σεζόν και σε δύο αναμετρήσεις κυπέλλου: στην επικράτητη 1-2 επί της Καλλιθέας στο "Ελ Πάσο" τον Σεπτέμβριο και στο τραυματικό εντός έδρας 0-7 από την ΑΕΚ τον Οκτώβριο με κόουτς τότε τον Σάκη Θεοδοσιάδη.

Κατά τ' άλλα οι παίκτες του Απόλλωνα Λάρισας έχουν ρεπό την Τρίτη 5/12 και η προετοιμασία για το ματς στα Τρίκαλα θα αρχίσει την Τετάρτη με πρωινή προπόνηση.

[googlead][/googlead]

 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep