"Δείξατε τη μεγάλη καρδιά σας"

Το μήνυμα του Νίκου Θεοδοσιάδη στα αποδυτήρια του Απόλλωνα Λάρισας, μετά τη νίκη επί του Αιγινιακού.

[googlead][/googlead]

Η νίκη επί του Αιγινιακού (1-0) ήταν εξ αρχής αδιαπραγμάτευτος στόχος, αλλά ο τρόπος που επιτεύχθηκε (με παίκτη λιγότερο από το 56', λόγω αποβολής του τερματοφύλακα Παναγιώτη Παϊτέρη) απογείωσε την αυτοπεποίθηση του Απόλλωνα Λάρισας.

Στο φινάλε μάλιστα του αγώνα ο προπονητής Νίκος Θεοδοσιάδης υπερτόνισε το μαχητικό πνεύμα της ομάδας του. Μίλησε για κατάθεση ψυχής στη συνέντευξη Τύπου και το επανέλαβε και στα αποδυτήρια λέγοντας ακόμη στους παίκτες του πως "δείξατε τη μεγάλη καρδιά σας".

Τα οφέλη επομένως από τη νίκη επί του Αιγινιακού δεν περιορίζονται σε τρεις βαθμούς στην προσπάθεια για παραμονή. Είναι και ψυχολογικά.

Δικαίωση με Αγρόδημο

Επίσης, στον Απόλλώνα Λάρισας δικαιώθηκαν και για τον τρόπο που χειρίστηκαν την υπόθεση του Χρήστου Αγρόδημου. Ο παίκτης, που είχε δυσανασχετήσει όταν αντικαταστάθηκε στο ματς κυπέλλου με τη Λαμία (28/11), έμελλε να εξελιχθεί σε πρωταγωνιστή κόντρα στον Αιγινιακό σημείωνοντας ένα γκολ - ζωγραφιά!

Η ομάδα έλυσε εκ των έσω το θέμα, απέδωσε την αντίδραση στους σφυγμούς της στιγμής και επισήμανε τον αυτονόητο σεβασμό προς τον προπονητή. Ο Νίκος Θεοδοσιάδης από την πλευρά του δεν έδειξε κανένα κόμπλεξ, επιστράτευσε τον Αγρόδημο κανονικά στο επόμενο ματς και ανταμείφθηκαν όλοι!

[googlead][/googlead]

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep