«Θέμα... σφυγμών»

Ο Απόλλων Λάρισας τόνισε ότι δεν υπάρχει καν θέμα με την αντίδραση του Χρήστου Αγρόδημου.

[googlead][/googlead]

Λήξαν θεωρείται, όπως σας ενημέρωσε το FL News, το θέμα που δημιουργήθηκε στον Απόλλωνα Λάρισας με την αντίδραση του Χρήστου Αγρόδημου όταν έγινε αλλαγή στο ματς Κυπέλλου με τη Λαμία. Οι «κυανόλευκοι» ανέφεραν ότι αυτή οφείλεται στην ένταση του αγώνα και στους υψηλούς σφυγμούς της στιγμής και ανέφεραν σε ανακοίνωσή τους:

«Η διοίκηση της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας, θεωρεί ότι δεν υφίσταται κανένα θέμα με την περίπτωση του Χρήστου Αγρόδημου, όπως άφησαν, ίσως και άθελα τους, να εννοηθεί κάποιες αθλητικές ιστοσελίδες. Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας δεν πρόκειται να δώσει συνέχεια και αποδίδει την αντίδραση του 22χρονου ποδοσφαιριστή της, στην ένταση του αγώνα και στους υψηλούς σφυγμούς της στιγμής.

Όλοι στην ΠΑΕ πιστεύουμε ότι ο σεβασμός στις επιλογές του προπονητή μας, είναι αυτονόητος και δεν χρειάζεται να μεγενθύνεται έτσι ένα περιστατικό».

Στα της προπόνησης, ο Πλάτων Καρακατσάνης έτρεξε την Τετάρτη (29/11) χωρίς να πονάει, αλλά η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί, αφού η μαγνητική στην οποία έχει υποβληθεί, έχει δείξει ότι υπάρχει υγρό στο γόνατό του.

[googlead][/googlead]

Last modified onΤετάρτη, 29 Νοέμβριος 2017 17:20

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep