Δίπλα στα... νιάτα

Το 9ο δημοτικό σχολείο Λάρισας θα επισκεφτεί την Πέμπτη αντιπροσωπεία του Απόλλωνα Λάρισας. 

[googlead][/googlead]

Την δράση για να έρθει πιο... κοντά στους μαθητές συνεχίζει ο Απόλλων Λάρισας. Έτσι την Πέμπτη οι «κυανόλευκοι» θα επισκεφτούν το 9ο δημοτικό σχολείο της Λάρισας. Αναλυτικά η ενημέρωση από την Θεσσαλική ΠΑΕ: 

«Το 9ο Δημοτικό Σχολείο Λάρισας θα επισκεφτεί αύριο Πέμπτη 16/11 και ώρα 12.30 το μεσημέρι αντιπροσωπεία του αγωνιστικού τμήματος της ΠΑΕ Απόλλων στο πλαίσιο δράσης που θα αναφέρεται στην αποφυγή κάθε είδους φαινομένου βίας στα γήπεδα. 

Μεταξύ άλλων οι μαθητές 4ης, 5ης και 6ης τάξης, θα έχουν την ευκαιρία να θέσουν ερωτήματα στους παρισταμένους ποδοσφαιριστές και να πάρουν απαντήσεις για θέματα που τους ενδιαφέρουν σχετικά με το ποδόσφαιρο αλλά και εν γένει τον επαγγελματικό αθλητισμό.

Τέλος, θα πραγματοποιηθεί και διανομή 300 μαθητικών προσκλήσεων για τον προσεχή εντός έδρας αγώνα του Απόλλωνα με τον Πανσερραϊκό (Κυριακή 19/11, ώρα 3 μ.μ., στάδιο Αλκαζάρ).

Υπενθυμίζεται ότι το 9ο Δημοτικό Σχολείο Λάρισας είναι το πολυπληθέστερο της χώρας, με δύναμη μεγαλύτερη των 580 μαθητών, το οποίο μάλιστα τυγχάνει να εδρεύει στην συνοικία της Φιλιππούπολης, όπου βρίσκεται και η ιστορική έδρα του συλλόγου».

[googlead][/googlead]

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep