«Σε εξαιρετική κατάσταση»

Ικανοποιημένοι από τις εργομετρικές εξετάσεις δηλώνουν στον Απόλλωνα Λάρισας.

[googlead][/googlead]

Από εργομετρικές εξετάσεις πέρασαν την Τετάρτη (04/10) οι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα Λάρισας και οι «κυανόλευκοι» δήλωσαν απόλυτα ικανοποιημένοι από τα αποτελέσματα. Όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ:

«Ημέρα εργομετρικών εξετάσεων ήταν η Τετάρτη (04/10) για τους παίκτες του Απόλλωνα Λάρισας και αποδείχθηκε περίτρανα ότι όλα τα παιδιά του αγωνιστικού τμήματος της ΠΑΕ βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση. Αυτό έκανε τον προπονητή κ. Σάκη Θεοδοσιάδη να τρίβει τα χέρια του, από ικανοποίηση και για την βαθμό εγρήγορσης που βρίσκονται οι ποδοσφαριστές του, αλλά και για τα οφέλη της σκληρής και μεθοδικής δουλειάς που γίνεται μέχρι τώρα από τον ίδιο και το γυμναστή της ομάδας πάνω σε θέματα εκγύμνασης και ταχυδυναμικής, κ.Κώστα Μαργαρίτη.

ergolar

Οι εξετάσεις έγιναν κατά γκρούπ από την ALTER LIFE στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του γυμναστηρίου FITNESS PERSONAL CLUB, ιδιοκτησίας του Προέδρου του Ερασιτέχνη Απόλλωνα κ. Χρήστου Τερζούδη. Και τις δύο πλευρές η διοίκηση της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ευχαριστεί θερμά για την άψογη συνεργασία που έχουν».

Σε ό,τι αφορά στην κλήρωση, το «παρών» θα δώσει στα γραφεία της διοργανώτριας ο μεγαλομέτοχος, Παναγιώτης Μαντζανάς.

[googlead][/googlead]

Last modified onΤετάρτη, 04 Οκτώβριος 2017 20:31

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep