«Σαν ένα ματς πρωταθλήματος»

Ο τεχνικός του Απόλλωνα Λάρισας, Σάκης Θεοδοσιάδης Ο τεχνικός του Απόλλωνα Λάρισας, Σάκης Θεοδοσιάδης

Έτοιμος θα είναι στην έναρξη του πρωταθλήματος ο Απόλλων Λάρισας σύμφωνα με τον τεχνικό του Σάκη Θεοδοσιάδη.

[googlead][/googlead]

Ικανοποιημένος σε γενικές γραμμές από την εικόνα της ομάδας του στο φιλικό με τον Απόλλωνα Πόντου (1-1), εμφανίστηκε ο Σάκης Θεοδοσιάδης. Ο τεχνικός του Απόλλωνα Λάρισας, στάθηκε στην ποιότητα του αντιπάλου, την πρώτη «γνωριμία» με το Αλκαζάρ αλλά και το γεγονός πως η ομάδα του το αντιμετώπισε ως επίσημο παιχνίδι:

«Σίγουρα ήταν ακόμα ένα φιλικό παιχνίδι στα πλαίσια της προετοιμασίας. Έχουμε μπει στην τελική ευθεία. Γνωρίζουμε πλέον πως στις 22 του μήνα το πρωτάθλημα ξεκινά και την άλλη βδομάδα θα γίνει η κλήρωση και την Πέμπτη θα ξέρουμε το πρόγραμμα. Θέλουμε να κρατάμε την ομάδα σε εγρήγορση. Σήμερα είχαμε ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι και το αντιμετωπίσαμε σαν ένα ματς πρωταθλήματος. Παίξαμε για πρώτη φορά στο γήπεδο που χρησιμοποιούμε σαν έδρα, το στάδιο Αλκαζάρ, απέναντι σε μία ομάδα που έχει ξεκάθαρο στόχο τον πρωταθλητισμό.

Θεωρώ πως τα παιδιά διαχειρίστηκαν πάρα πολύ σωστά το παιχνίδι και στα δύο ημίχρονα. Δικαίωσαν τις προσδοκίες του παιχνιδιού κόντρα σε μία ομάδα που είναι καλή και με ποιότητα. Δημιουργήσαμε πάρα πολλά προβλήματα στον αντίπαλο και πολλές τελικές. Εμείς ούτε απογοητευόμαστε, ούτε ενθουσιαζόμαστε από αυτά τα παιχνίδια. Αυτό που θέλουμε είναι όταν ξεκινήσει το πρωτάθλημα να είμαστε από όλες τις πλευρές έτοιμοι κι είμαι αισιόδοξος πως θα το πετύχουμε. Έχω πλήρη εμπιστοσύνη στους παίκτες μου κι όλοι ανταποκρίνονται στην καθημερινότητα με πειθαρχεία και προσήλωση. Εμείς περιμένουμε την έναρξη του πρωταθλήματος».

Μαυριάς: «Είμαστε σε καλό δρόμο»

Από την πλευρά του ο Δημήτρης Μαυριάς, πρόσθεσε: «Ακόμα δεν είμαστε 100% έτοιμοι. Το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει σε είκοσι μέρες και θέλουμε λίγο χρόνο για να είμαστε μια χαρά. Σήμερα όμως δείξαμε μέσα στο γήπεδο ότι η ομάδα έχει καλά τρεξίματα και η αμυντική της λειτουργία ήταν σε πολύ καλό βαθμό. Επιθετικά περιμένουμε ακόμα το φρεσκάρισμα των παικτών για να βγουν όλες μας οι αρετές στον αγωνιστικό χώρο. Είμαστε όμως σε πολύ καλό δρόμο».

[googlead][/googlead]

Last modified onΔευτέρα, 02 Οκτώβριος 2017 14:28

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep