Με κεκτημένη ταχύτητα...

Ο Απόλλων Λάρισας επιβλήθηκε σε φιλικό παιχνίδι την Κυριακή (24/9) του Αχιλλέα Φαρσάλων με 3-1.

Με… φόρα από το νικηφόρο πέρασμα στο «Ελ Πάσο» για το Κύπελλο κόντρα στην Καλλιθέα, ο Απόλλων Λάρισας επικράτησε 3-1 την Κυριακή (24/9) σε φιλικό παιχνίδι στην Φιλιππούπολη του Αχιλλέα Φαρσάλων. Ο Σάκης Θεοδοσιάδης χρησιμοποίησε κυρίως παίκτες με μικρό χρόνο συμμετοχής στα τελευταία παιχνίδια και αυτοί έδειξαν ότι μπορούν να προσφέρουν πολύτιμες λύσεις.

Μόλις στο 2' μετά από γύρισμα του Τσιλούλη ο Διβανές με δυνατό πλασέ έκανε το 1-0. Στο 25’ από ενέργεια του Τζάνη, ο Μαυριάς έγινε ο τελικός αποδέκτης και με βολέ πραγματοποίησε το 2-0. Στο 29’ ο Μανιώτης μείωσε το σκορ, για να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα και πάλι ο Μαυριάς στο 51’, ενώ ο Τσιλούλης στο 67’ σημάδεψε το δοκάρι. Αξίζει να σημειωθεί πως στο 35’ ο Τζάνης αποχώρησε τραυματίας και η κατάστασή του θα εκτιμηθεί τις επόμενες μέρες.

Απόλλων Λάρισας (Σάκης Θεοδοσιάδης): Παϊτέρης, Σκούπρας, Καμπέρης, Ανδρέου Γ., Ιορδανίδης, Ιβανίδης, Διβανές, Τσιλούλης, Μίλιτς, Τζάνης, Μαυριάς. Αγωνίστηκαν και οι Αγρόδημος, Λουκάς, Πρατσίλας, Τσιάτας.

Αχιλλέας Φαρσάλων (Μάκης Τρινταφυλλόπουλος): Κουτσοκέρας, Καραμπούζης, Μάρκου, Τλούπας, Οικονόμου, Νεμπεγλέρας, Κόλα, Λόλας, Σειράκος, Μανιώτης, Βούλγαρης. Χρόνο συμμετοχής πήραν και οι Χατζής, Κούλπας, Καραγκούνης, Χάμος, Κουρούμαλος, Καραμπίνας, Κατσανάκας.

[googlead][/googlead]

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep