Επενδύσεις για Απόλλωνα

Ο Απόλλων Λάρισας απέκτησε τον 19χρονο Πρατσίλα και τον 18χρονο Τσιάτα.

Στην απόκτηση δύο νεαρών ποδοσφαιριστών προχώρησε ο Απόλλων Λάρισας. Συγκεκριμένα, στο ρόστερ εντάχθηκαν οι Βασίλης Πρατσίλας και Φάνης Τσιάτας, με τους Θεσσαλούς να αναφέρουν:

«Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ανακοινώνει την απόκτηση δύο ταλαντούχων ποδοσφαιριστών. Συγκεκριμένα τα «κυανόλευκα» θα φοράνε για την επόμενη αγωνιστική περίοδο 2017-18 οι νεαροί Βασίλης Πρατσίλας και Φάνης Τσιάτας.

Ο Πρατσίλας είναι γεννημένος στις 16/01/1998 και αγωνίζεται σαν κεντρικός αμυντικός και αποκτήθηκε από την Αναγέννηση Καλοχωρίου, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνισθεί και στις Κ-20 της Α.Ε.Λ. και του Τυρνάβου, έχοντας ξεκινήσει το ποδόσφαιρο από τον Δαμασιακό. Είναι γιος του Παλαίμαχου παίκτη του Απόλλωνα Χρήστου Πρατσίλα.

Ο Τσιάτας είναι μεσοεπιθετικός, γεννημένος στην Λάρισα το 1999, ήταν αρχηγός της Μικτής ομάδας της Λάρισας το 2014-15, με την οποία εκείνη την χρονιά αναδείχθηκε και πρώτος σκόρερ με 8 από τα συνολικά 10 γκολ. Αγωνίσθηκε στον Ηρακλή Λάρισας και στην Αναγέννηση Καλοχωρίου, με την οποία έκανε 30 συμμετοχές και 8 γκολ».

[googlead][/googlead]

Last modified onΠέμπτη, 24 Αύγουστος 2017 20:53

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep