Επέστρεψε ο Αγρόδημος

Ο 22χρονος μέσος θα φορά και φέτος τη φανέλα του Απόλλωνα Λάρισας.

Κάτοικος Λάρισας παρέμεινε ο Χρήστος Αγρόδημος, ο οποίος δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΛ, αλλά και στον Απόλλωνα και τη νέα σεζόν.

Ο 22χρονος μέσος, ο οποίος αποτέλεσε και επίσημα παρελθόν από τους «βυσσινί» την Τρίτη (8/8), καθώς όπως ανέφερε στην ανακοίνωσή της η ομάδα της Super League αρνήθηκε την πρότασή της να παραμείνει και να δοθεί δανεικός, ανακοινώθηκε από τον νεοφώτιστο σύλλογο στη Football League.

Ο Αγρόδημος τον περασμένο Μάιο είχε ανακοινωθεί από την ΑΕΛ, ωστόσο δεν προχώρησε η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές κι έτσι επέστρεψε στον Απόλλωνα. Με τους «καυνόλευκους» μέτρησε πέρσι 23 συμμετοχές και 1 γκολ στη Γ’ Εθνική, ενώ στο παρελθόν είχε περάσει επίσης από Τύρναβο και Οικονόμο Τσαριτσάνης. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Απόλλωνα:

«Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ανακοινώνει την επιστροφή του Χρήστου Αγρόδημου. Ο Χρήστος επιστρέφει «σπίτι» του, πολύ σύντομα, για να προσφέρει στον σύλλογο μας, αυτά που πραγματικά μπορεί, στο πρωτάθλημα της Football League.
Ο Αγρόδημος υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο συνεργασίας με την ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας, νοιώθοντας αρκετά χαρούμενος που επιστρέφει σε ένα οικείο περιβάλλον, γι αυτόν.

Τον δυναμικό χαφ καλωσόρισε στην Απόλλωνα, ο «Χρυσός» Υποστηρικτής της ομάδος κ. Νίκος Τσόγιας, οποίος είναι συνεχώς κοντά μας και ήταν αυτός που χείρισθηκε την μεταγραφή. Μάλιστα ο ίδιος θα ανεβάσει τον Αγρόδημο στο Καρπενήσι, όπου και θα ενσωματωθεί κανονικά με την υπόλοιπη αποστολή».

Last modified onΤρίτη, 08 Αύγουστος 2017 21:17

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep