Απόλλων Λάρισας με... δύο προπονητές

Στο ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου οι Κυανόλευκοι είχαν προπονητή στα χαρτιά τον Σταύρο Διαμαντόπουλο και στο γήπεδο τον Θωμά Γράφα.

Ο Απόλλων Λάρισας βρέθηκε την Παρασκευή (11/02) ενώπιον του αθλητικού δικαστή για να απολογηθεί, γιατί στο παιχνίδι της 30ής Ιανουαρίου με τον Ολυμπιακό Βόλου δεν είχε δηλωθεί προπονητής - κάτοχος UEFA Pro. Τι υποστήριξε η ΠΑΕ και ο νομικός Αργύρης Λίβας σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News;

«Θεωρητικά στο παιχνίδι είχαμε δύο προπονητές. Ο κύριος Διαμαντόπουλος είχε πει ότι θα αποχωρήσει και ήταν σε συζητήσεις για να λυθεί η σύμβαση. Άρχισε να μην έρχεται στις προπονήσεις. Στις 21 Ιανουαρίου προχωρήσαμε στην πρόσληψη του Θωμά Γράφα, αλλά για την πιστοποίησή του έπρεπε να λυθεί η σύμβαση με τον Διαμαντόπουλο. Εκείνος δεν ήρθε για να λύσει το συμβόλαιο και στις 30 Ιανουαρίου δεν ήρθε και στο παιχνίδι.

Τελικά η σύμβαση με τον κύριο Διαμαντόπουλο λύθηκε στις 31 Ιανουαρίου και την 1η Φεβρουαρίου καταθέσαμε όλα τα δικαιολογητικά του Θωμά Γράφα. Εξάλλου εγώ μπορεί να θέλω δύο προπονητές. Δεν προκύπτει από πουθενά ότι πρέπει να έχω έναν».

Last modified onΣάββατο, 12 Φεβρουάριος 2022 13:48

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep