Επιστροφή Μαντζάρη από Καλαμαριά

Ο τερματοφύλακας Γιάννης Μαντζάρης επέστρεψε στον Απόλλωνα Λάρισας.

Ξανά στον Απόλλωνα Λάρισας ο Γιάννης Μαντζάρης. Ο 25χρονος γκολκίπερ επέστρεψε στη θεσσαλική ομάδα μετά από τρία χρόνια. Πέρυσι είχε μία συμμετοχή στον Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Η ανακοίνωση:

«Ο 25χρονος τερματοφύλακας Γιάννης Μαντζάρης ήρθε σε συμφωνία με τον μεγαλομέτοχο της ομάδας μας κ. Παναγιώτη Μαντζανά και επιστρέφει μετά από τρία χρόνια στον Απόλλωνα Λάρισας. Θυμίζουμε ότι ξεκίνησε από τις Ακαδημίες του Άρη, ακολούθησε η ΑΠΕ Λαγκαδά και στη συνέχεια επέστρεψε στον Άρη, όταν βρισκόταν στη Football League.

Την σεζόν 2018-19 αγωνιζόταν μαζί μας και ήταν από εκείνους που ξεχώρισαν στην εξαιρετική πορεία μας, στο πρωτάθλημα όταν και τερματίσαμε ουσιαστικά στην 2η θέση. Κατόπιν αγωνίστηκε σε Πλατανιά, Διαγόρα Ρόδου και Καλαμάτα.Τον καλωσορίζουμε και πάλι και του ευχόμαστε υγεία και κάθε επιτυχία με την ομάδα μας».

Ανανεωσε ο Λουκάς

«Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της, με τον ταλαντούχο κεντρικό αμυντικό Θοδωρή Λουκά και για την επόμενη αγωνιστική σεζόν. Η δυναμική του, παρουσία και το απαράμιλλο πάθος του, σε προπονήσεις και αγώνες, μας εντυπωσίασαν και του ευχόμαστε με υγεία, να συνεχίσει στο ίδιο τέμπο και την νέα χρονιά».

Last modified onΠαρασκευή, 13 Αύγουστος 2021 17:21

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep